کد خبر:19506
پ
زولبیا

طرز تهیه زولبیا و بامیه

  با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود اما بسیارند کسانی که به سبب نگرانی از رعایت بهداشت کافی در قنادیها یا اماکن عرضه این شیرینی خاص، میل چندانی به خرید یا حتی خوردن آن پیدا نکنند. اما نگران […]

 

با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود اما بسیارند کسانی که به سبب نگرانی از رعایت بهداشت کافی در قنادیها یا اماکن عرضه این شیرینی خاص، میل چندانی به خرید یا حتی خوردن آن پیدا نکنند. اما نگران نباشید ما در اینجا دستور پخت این شیرینی ها را آماده کرده ایم که با یادگیری آن خودتان می توانید به پخت زولبیا و بامیه بهداشتی و مطمئن در خانه اقدام کنید.

مواد لازم بامیه:
اب دو لیوان

روغن ۴ ق غ

تخم مرغ ۴ عدد

ارد ۲ لیوان

وانیل کمی

شکر ۲ ق غ

نمک یک هشتم ق چ

طرز تهیه بامیه:

برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه

تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم

در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم

لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه .بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم

 

 

مواد لازم زولبیا:

نشاسته ۲۰۰ گرم

ماست ۲۰۰ گرم

ارد ۵۰ گرم

روغن جامد ۱ ق چ

جوش شیرین نصف ق چ

گلاب ۱ ق غ

طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

شلی این مایه زولبیا  باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

 

امیدواریم با تهیه این زولبیا و بامیه های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوبی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

 

 

صبح اقتصاد
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + یک =

کلید مقابل را فعال کنید