ضرورت تهیه گزارش راهداری، راه آهن و هواپیمایی کشوری از عملکردشان
ضرورت تهیه گزارش راهداری، راه آهن و هواپیمایی کشوری از عملکردشان

وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای خطاب به معاون حمل‌ونقل وزارتخانه دستور داد تا گزارشی از وضعیت اضطراری روزهای ۷ و ۸ بهمن‌ماه جاری تهیه کنند.  عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای خطاب به مهرداد تقی زاده معاون حمل‌ونقل خود دستور داد تا تحت نظر وی گزارش کاملی از وضعیت اضطراری در تاریخ […]

وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای خطاب به معاون حمل‌ونقل وزارتخانه دستور داد تا گزارشی از وضعیت اضطراری روزهای ۷ و ۸ بهمن‌ماه جاری تهیه کنند.

 عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای خطاب به مهرداد تقی زاده معاون حمل‌ونقل خود دستور داد تا تحت نظر وی گزارش کاملی از وضعیت اضطراری در تاریخ ۷ و ۸ بهمن‌ماه جاری جهت استحضار رئیس‌جمهوری، دولت، مجلس شورای اسلامی و  سایر مقام‌های مسئول و همچنین  آگاهی عمومی تهیه و ارائه شود.متن نامه وزیر راه و شهرسازی به شرح زیر است:

جناب آقای مهندس تقی زاده

معاون محترم حمل‌ونقل

با سلام

با توجه به پایان رسیدن شرایط اضطراری در اثر بارش برف در روزهای شنبه و یکشنبه ۷ و ۸ بهمن‌ماه سال جاری و ایجاد شرایط اضطراری در منطقه تهران، البرز، قزوین، گیلان، زنجان و قم ضروری است با فوریت دو تیم بررسی کارشناسی متشکل از کارشناسان حرفه‌ای و خبره در زمینه حمل‌ونقل جاده‌ای و هوایی تشکیل دهید تا گزارشی از موضوع تهیه و ارائه نمایند. این تیم باید تحت نظارت جنابعالی و با همکاری کامل سازمان هواپیمایی کشوری، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران جزئیات مسائل را بررسی  و گزارش کاملی از تحلیل شرایط و چارچوب  راه‌کارهای سیستمی جهت مقابله با وضعیت اضطراری جهت استحضار رئیس‌جمهوری، دولت، مجلس شورای اسلامی و  سایر مقام‌های مسئول و همچنین  آگاهی عمومی  تهیه و ارائه نمایند.

این گزارش باید حد اکثر  ظرف مدت سه ماه تهیه و حاوی فرآیند شکل‌گیری شرایط اضطراری در انواع بحران‌های احتمالی، نحوه مدیریت و اطلاع‌رسانی،‌ اقدام میدانی صورت گرفته و همچنین پیشنهادهای لازم جهت درس گیری از حادثه  و بهبود  مدیریت شرایط مشابه تهیه و ارائه نمایند. شایسته است که پیشنهادها دست‌کم سه حوزه را شامل شود که عبارتند از:

۱- چارچوب و شیوه دستیابی به بهبود فرآینده‌های مدیریت شرایط اضطراری و نحوه امدادرسانی نیروهای نظامی و انتظامی و سایر نهادهای درگیر.

۲- کلیات نظام ارزیابی میزان آمادگی نیروی انسانی و تجهیزات دستگاه‌های ذیربط از جمله پلیس،‌ راهداری و هلال‌احمر و معاونت درمان وزارت بهداشت و ارائه راهکار جهت ارتقای آن‌ها

۳- ارائه اصول اصلاحات ساختاری مورد نیاز در سیستم حمل‌ونقل جهت ارتقای تاب‌آوری آن در برابر حوادث به ویژه حمل‌ونقل تهران و حومه و سیستم هوایی با توجه به دو فرودگاهه بودن تهران. این گزارش باید حداکثر ظرف سه ماه تهیه و انتشار یابد.