آماده همکاری با شرکتهای دانش بنیان هستیم/عقب ماندگیها را جبران میکنیم
به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده روز سه شنبه در مراسم افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران در کیش با بیان اینکه عقب ماندگیهای صنعت هوایی کشور را به زودی جبران خواهیم کرد، افزود: نقش صنعت هوایی در افزایش قدرت ملی انکارناپذیر است و باید تمامی توان خود را برای تقویت و توسعه این صنعت به کار گیریم.
وی به نقش کلیدی قدرت هوایی در توسعه قدرت ژئوپلیتیکی کشورها پرداخت و بر ضرورت توجه به جنبههای مختلف این حوزه تاکید کرد و ادامه داد: کشورها برای رقابت ژئوپلیتیکی و توسعه قدرت خود به مولفههای مختلفی از جمله قدرت ملی نیاز دارند، و یکی از مهمترین این مولفهها قدرت هوایی است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اضافه کرد: فناوریهای پروازی به عنوان پیچیدهترین فناوریهای موجود شناخته میشوند و هر کشوری که به دنبال بهرهمندی از این قدرت است، باید در این زمینه توسعه فراگیری داشته باشد.
وی با انتقاد از اینکه به توسعه زیرساختها و خدمات هوایی کشور توجه شایستهای نشده است، بیان کرد: ایران ظرفیت بی نظیری در توسعه خطوط هوایی و تقویت موقعیت ترانزیتی هوایی دارد اما متاسفانه توجه شایستهای به حوزه نشده است.
امیر نصیرزاده تربیت نیروی متخصص را یکی از ضرورتهای تقویت صنعت هوایی دانست و گفت: اتفاقات خوبی در این راستا رخ داده که در آینده صنعت هوایی کشور بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
وی همچنین بر اهمیت دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران تاکید کرد و خواستار استفاده حداکثری از این نمایشگاه برای شناسایی ظرفیتهای رقبا شد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ادامه تامین سوخت هواپیماها در توسعه صنعت هوایی بسیار مهم توصیف و اظهار کرد: تولید سوخت از متغیرهای اصلی قدرت هوایی است.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی صنعت هوایی و هوانوردی ایران با مشارکت وزارتخانهها و سازمانهای مختلف از جمله وزارت دفاع، وزارت امور خارجه، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان صنایع هوایی، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان تعاملات علم و فناوری، بیستم آذرماه در مرکز نمایشگاههای بینالمللی کیش افتتاح شد.
این نمایشگاه با محوریت موضوعاتی نظیر تولیدات داخلی در زمینه ساخت هواپیما، بالگرد، موتور هواپیما، پهپاد، صنایع هوا و فضا و محصولات دانشبنیان، در فضایی به مساحت هشت هزار متر مربع برگزار میشود.
در این رویداد، ۱۷۰ شرکت داخلی و خارجی به همراه نمایندگانی از کشورهای روسیه، چین، مالزی و پاکستان حضور دارند.
یکی از بخشهای جذاب این نمایشگاه، نمایش هوایی جنگندهها و عملیات هوایی متنوع است؛ جنگندههایی نظیر F-۱۴ تامکت، F-۴ فانتوم، میگ ۲۹، جت آموزشی YAK-۳۰، جنگنده صاعقه، جت آموزشی یاسین و هواپیمای ترابری هوایی سیمرغ به همراه انواع بالگردها و هواپیماهای سبک و فوق سبک در این نمایشگاه به نمایش در آمدند.
- منبع خبر : ایرنا