عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: تلاش برای کاهش قیمت تمام شده بسیار مهم است و اگر نتوانیم قیمت را در حد استاندارد بین المللی تنظیم کنیم، حضور در بازار پیرامونی امکان پذیر نیست. محمد لاهوتی در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: مخاطب بحث حمایت از کالای ایرانی را در سه گروه می […]
برای حمایت از کالای ایرانی سیاستهای شکستخورده اعمال نکنیم
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: تلاش برای کاهش قیمت تمام شده بسیار مهم است و اگر نتوانیم قیمت را در حد استاندارد بین المللی تنظیم کنیم، حضور در بازار پیرامونی امکان پذیر نیست.
محمد لاهوتی در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: مخاطب بحث حمایت از کالای ایرانی را در سه گروه می توان تقسیم بندی کرد. در مرحله اول گروهی که مخاطب مهم نامگذاری به شمار می رود، دولت و به معنای عام آن حاکمیت است که باید شرایط را برای حمایت از کالای ایرانی فراهم کند. گروه دوم را فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان تشکیل می دهند که باید با افزایش بهره وری به جامعه اطمینان دهند که کالای تولیدی آنها رقابتی و باکیفیت است. گروه سوم مخاطبان این شعار را مصرف کنندگان تشکیل می دهند که با حمایت از تولید داخلی و کمک به اشتغال جوانان، نقش آفرینی می کنند.
عضو هیات نمایندگان اتاق تهران افزود: بحث حمایت از کالای ایرانی طوری مطرح می شود که قرار است گویا کالا تولید کرده و در داخل مصرف کنیم، در حالیکه کمتر به صادرات و حمایت از تولید کالاهای ایرانی با محوریت صادرات پرداخته می شود، از سوی دیگر، نقشه راه و موضوعی که در کل اقتصاد کشور تاثیرگذار بوده و باید اجرایی شود، ابلاغیه اقتصاد مقاومتی است که تولید درونزا و برون نگر را پیگیری می کند.
وی تصریح کرد: اگر واحدهای کم ظرفیتی که امروز با ظرفیت پایین مشغول تولید هستند، به سطح استاندارد تولید برسند، این میزان تولید در داخل تقاضا نخواهد داشت و مشکلاتی که در بحث رکود و عرضه کالا بوجود آمده، تشدید می شود؛ لذا اینجا است که اهمیت صادرات و حمایت از تولید صادرات محور بیش از هر زمان دیگری می شود و بنابراین باید دولت به عنوان متولی فضای کسب و کار توجه به این موضوع را در دستور کار قرار دهد.
به گفته لاهوتی، تلاش برای کاهش قیمت تمام شده بسیار مهم است و اگر نتوانیم قیمت را در حد استاندارد بین المللی تنظیم کنیم، حضور در بازار پیرامونی امکان پذیر نیست؛ در حالیکه اگر صادرات رونق گیرد، مشکلات تولید برطرف نمی شود؛ پس دولت باید حمایت خود را به تولیدکنندگانی معطوف کند که کالای صادراتی و قابل عرضه در بازارهای جهانی دارند و از حمایت های غیرهدفمند و سلیقه ای فاصله بگیرد.
وی اظهار داشت: برای حمایت از تولید داخلی، سیاست های شکست خورده گذشته از جمله ممنوعیت و محدودیت و افزایش تعرفه ها، این روزها مطرح می شود؛ ولی موضوع اینجا است که اگر بخواهیم برای حمایت از کالای ایرانی و محقق کردن این نامگذاری با دیوار تعرفه و ممنوعیت در واردات به سمت تحقق این شعار و نامگذاری برویم، مجدد با شکست مواجه می شویم، چراکه محدودیت و ممنوعیت باعث می شود که قدرت رقابت بین واحدهای داخلی کم شود و فضا را به واردات غیررسمی موکول کنیم. دولت باید از سیاست های گذشته فاصله گیرد و در جهت اجرای سیاستهای اقتصادمقاومتی، صنایع را مقاوم کند و در شرایط یکسان و رقابتی حرکت کنیم.
لینک کوتاه :
https://sobh-eqtesad.ir/?p=52600
برچسب ها
رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص بورس
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، ۲۰ فروردینماه) رشد ۲۴ هزار واحدی به خود دید و توانست در کانال ۲.۸ میلیون واحدی تثبیت شود.
قطع موقت آب مشترکان بد مصرف؛ راهی برای کاهش تبعات کمآبی
کاهش بارش ها در سال آبی جاری بحران کم آبی را تشدید کرده است، بر این اساس مقرر است با هدف کاهش تبعات بحران آب مشترکانی که رعایت مصرف بهینه را ندارند به طور موقت قطع شود تا نسبت به اصلاح رفتار اقدام کنند.
پرداخت ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳
شبکه بانکی طی سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است. هزار و ۶۹۸ همت از این تسهیلات به همراه بخشی از تسهیلات در قالب کارت های اعتباری معادل ۲۳.۲ درصد به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.