مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار با اشاره به شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت:این بنگاه ها عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش،تعویق در پرداخت حقوق کارگران و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند. کریم یاوری، مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون،کار و […]
مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار با اشاره به شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت:این بنگاه ها عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش،تعویق در پرداخت حقوق کارگران و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند.
کریم یاوری، مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در برنامه «تیتر امشب» با اشاره به تشکیل کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در استان ها به ریاست استاندار افزود: با تشکیل کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در کشور و کارگاهای استانی، مدت زمان رسیدگی به وضعیت بنگاههای اقتصادی مشکل دار کاهش یافته است. یاوری درباره آمارهای منتشر شده مبنی بر شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت: در این خصوص کارگروههای رفع موانع تولید در سطح استانی و ملی تشکیل شده است تا مشکلات بنگاههای شناسایی شده در هر استان در سطوح ملی و استانی بررسی شود.مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار درباره شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت: این بنگاهها عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش، تعویق در پرداخت حقوق کارگران، مشکل در فروش محصول، تجهیزات فرسوده و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند.
کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مشکلات اقتصادی یک امر غیر طبیعی نیست. اما نیاز است تا با همکاری همه دستگاهها این مشکلات برطرف شود.
وی گفت: این مشکلات در دو قسمت درون سازمانی و برون سازمانی قابل بررسی است. این بنگاهای اقتصادی عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش، تعویق در پرداخت حقوق کارگران، مشکل در فروش محصول، تجهیزات فرسوده و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند. به این مشکلات باید رکود، تحریم و قوانین دست و پا گیر را هم اضافه کرد.
وی با اشاره به حمایت از نیروی کار گفت: توانمند سازی بنگاهها در جهت صیانت از نیروی کار و پایداری از تولید و حمایت از کارآفرینان در دستور کار همیشگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و اقداماتی هم انجام شده است.