تذکر ۲۷۶ نماینده مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهور، باب جدیدی نیست که نمایندگان مجلس با منش انقلابی آن را برگزیده و بدان پرداخته باشند اما اینکه جمعی در مجلس در چند تذکر قانونی و جمعا ۲۷۶ نفره به رئیس جمهور و وزرا بگویند: آقا حواست به کاهش ارزش پول ملی هست؟ آقا حواست به قیمتهای […]
تذکر ۲۷۶ نماینده مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهور، باب جدیدی نیست که نمایندگان مجلس با منش انقلابی آن را برگزیده و بدان پرداخته باشند اما اینکه جمعی در مجلس در چند تذکر قانونی و جمعا ۲۷۶ نفره به رئیس جمهور و وزرا بگویند:
آقا حواست به کاهش ارزش پول ملی هست؟
آقا حواست به قیمتهای نجومی درحال افزایش طلا هست؟
آقا حواست به ارزش نامتعادل نرخ ارز در بازار سیاه و تفاوت آن با نرخ دولتی هست؟
آقا حواست به قیمت مسکن و زمین و اجاره هست؟
آقا حواست به نرخ افزوده اتومبیل های داخلی و خارجی چقدر جمع است؟
آقا حواست به اضطراب در بازار هست یانیست؟
آقا هیچ برای منزلتون مرغ و گوشت و ماهی خرید کرده اید تا بدانید وضع مردم در چه مصیبتی به اسارت رفته است؟
خوشبختانه بعد از فشارهای متعدد نمایندگان برای سئوال از رئیس جمهور در پایان جلسه علنی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷ مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور قرائت شد و منع طرح سئوال از ایشان تا حدودی شکسته شد.
بر این اساس بالا خره مجید کیانپور نماینده درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی به علاوه ۷۱ نماینده در تذکری به رئیسجمهور، نسبت به کاهش ارزش پول ملی اعتراض کردند. در این تذکرمکتوب که با اسم و عنوان در خاطره مجلس باقی خواهد ماند این گونه آمده است: کاهش ارزش و اعتبار و قدرت خرید ریال ، به مصداق پول ملی ۲.۵ برابر بوده و امروزه متاسفانه هر هزار تومان به اندازه ۴۰۰ تومان ارزش داشته و ممکن است حتی فردا این قدر هم نیارزد.
علاوه بر این، مجید کیانپور به علاوه ۷۲ نماینده در تذکری به رئیسجمهور و وزرای اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی نسبت به عدم نظارت بر ثبت کالا در سامانهها و افزایش دو برابری ثبت سفارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته اعتراض کرده و این امر را موجب ایجاد رانت خواندند.
همچنین همین نماینده به علاوه ۶۵ نماینده دیگر در تذکری به رئیسجمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار ارائه خدمات اینترنت پرسرعت شده و بر عدم نظارت به کیفیت اینترنت و عدم نظارت مؤثر بر نرخ اینترنت انتقاد کردند.
علاوه بر این، همین عده با ۶۷ امضا از نمایندگان در تذکری به رئیسجمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به عدم نظارت به عملکرد خودروسازان داخلی و افزایش دو برابر قیمت خودروهای داخلی و خارجی اعتراض کردند. اینکه نمایندگان میتوانند درد مردم را در قالب سئوال از مسئولین کشور مطرحکنند خود مورد تمجید است اما اینکه ایا رئیس جمهور و کابینه او وقعی به چنین مواضع و سئوالاتی بگذارند بسیار بعید است زیرا همه مردم شاهد بوده اند که بارها نمایندگانی با طرح استیضاح از وزیر مسکن شرایط را برای پاسخگویی وزیر فراهم نموده اند اما وزیر مربوطه با خیال راحت و با محک مجرب رای قاطع دیگری از همین نمایندگان دریافت نموده است و این نشان میدهد نمایندگان دلسوز و نکته سنج یا در اقلیتند و یا اساسا مجلس این مقدار که لازم باشد افرادی را در یک بستر تشویق وتنبیه در مصادر بپذیرد ، آنقدر توانا نیست.
در هر کشوری مجلس که قوی باشد نظام بسمت منافع ملی حرکت میکند و این یک اصل است که ملت باید مراقب انتخابهای خود خیلی خیلی باشند. والسلام
حمید رضا نقاشیان