حمایت بانک قرض الحسنه مهرایران از ۱۵ هزار صندوق قرض الحسنه مردم یار و اشتغال محور
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، تفاهمنامه همکاری برای توانمندسازی اقشار آسیب پذير جامعه، و حمايت از صندوق هاي قرض الحسنه مردم يار و اشتغال زا، ميان دکتر مرتضي اکبري مديرعامل بانک قرض الحسنه مهر ايران و دكتر محمد زهرايي رييس سازمان بسيج سازندگي امضاء شد.
به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، دکتر اکبری در باره این تفاهمنامه بيان داشت: بر اين اساس ۱۵ هزار صندوق قرض الحسنه مردم يار و اشتغال زا وابسته به بسيج سازندگي مي توانند از ظرفيت حمايتي بانک قرض الحسنه مهر ايران استفاده كنند.
وی افزود: این صندوق ها بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر عضو فعال دارند که در صورت افتتاح حساب در شعب این بانک و تمرکز بخشی از گردش مالي خود مي توانند از تسهيلات قرض الحسنه براي اشتغالزايي و کارآفريني بهره مند شوند.
دکتر مرتضی اکبری اظهارداشت: این همکاری در راستاي توانمندسازي اقشار آسيب پذير جامعه، کمك به ترويج فرهنگ تعاون و همياري در سطح كشور، حمايت از صندوق هاي قرض الحسنه روستايي و محله هاي شهري با ارائه انواع خدمات بانكي و همچنين بستر سازي منابع خرد و به كارگيري آن به منظور توسعه كسب و كار در سطح روستاها و محله هاي شهري آغاز شده است.
وی افزود: راهبری، توسعه و حمایت از صندوق های قرض الحسنه مردم يار و اشتغال زا و پرداخت تسهيلات قرض الحسنه در قالب انعقاد تفاهمنامه هاي حمايتي و اعتبار در حساب جاري از محورهاي اين تفاهمنامه است.
دکتر مرتضی اکبری ادامه داد: بر اساس این تفاهمنامه هر یک از صندوق هاي قرض الحسنه روستايي و محله هاي شهري وابسته به سازمان بسيج سازندگي مي توانند با افتتاح حساب در شعب بانک قرض الحسنه مهر ايران به هر يك از اعضاي خود در قالب طرح هاي حمايتي و اعتبار در حساب جاري، تسهيلات قرض الحسنه پرداخت نمايند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران خاطرنشان ساخت: تسهیلات پرداخت شده بدون سود و تنها در قبال اخذ کارمزد ۴ درصد و در اقساط ۳۶ ماهه است و هیات امناي صندوق هاي قرض الحسنه وظيفه دارند تا اعضاي صندوق هاي مذبور را به منظور دريافت تسهيلات با رعايت ضوابط و مقررات مربوطه به بانک معرفي کنند.
دکتر مرتضی اکبری تصریح کرد: در دو سال گذشته با موافقت هیات مديره روند پرداخت تسهيلات از معيشت به اشتغالزايي و حمايت از کارآفريني تغيير كرده است. وی افزود: وضعیت اشتغال در کشور نیازمند توجه بیشتري است و در اين راستا نياز است تا با استفاده از ظرفيت هاي موجود و پرداخت هاي خرد به ايجاد کسب و کارهاي پايدار کمك كنيم.
دکتر زهرایی رییس سازمان بسيج سازندگي نيز بيان داشت: همانگونه که مقام معظم رهبري فرمودند، منطق بسيج تبديل آسيب ها و تهديدها به فرصتي براي رشد و بالندگي است.
وی افزود: ما در بسیج سازندگی سه ماموریت داريم که اولين آن شبکه سازي گروه هاي جهادي است، امروزه حدود ۱۲ هزار و ۲۰۰ جهادگر جغرافيا محور و ۱۳ هزار گروه پايگاه محور در حال خدمت رساني به مردم هستند. از دل گروه هاي جهادي، گروه هاي اقتصاد محور تشکيل مي دهيم و با آموزش هاي لازم آنان را توانمند مي کنيم.
وی افزود: این صندوق ها بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر عضو دارند و به صورت متوسط گردش حساب این صندوق ها به ۲۰۰ میليارد تومان مي رسد.دکتر زهرایی ادامه داد: این صندوق ها تا کنون بالغ بر ۴۵ هزار فقره وام پرداخت و ۲۷ هزار شغل ایجاد کرده اند.
رییس سازمان بسیج سازندگی تصريح کرد: پيش بيني مي کنيم تا پايان سال ۹۸ نزديک به ۱۵۰۰ فقره از صندوق ها و در سال آتي نيز بالغ بر ۵ هزار فقره از صندوق ها از حمايت هاي بانک قرض الحسنه مهر ايران استفاده نمايند.
شایان ذکر است، در پایان تفاهمنامه مذکور میان بانک قرض الحسنه مهر ایران و سازمان بسيج سازندگي به امضاء رسيد.