دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه با اشاره به اینکه میانگین قیمت جوجه بر اساس نژاد و سن در نظر گرفته میشود، اظهار کرد: میانگین قیمت کارشناسی جوجه یکروزه گوشتی پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی ۲۵ هزار تومان با نوسان ۱۰ درصد بر اساس تفاوت نژادی است.
به گزارش ایسنا، چندی پیش خبری به نقل از محمدابراهیم حسننژاد- معاون امور تولیدات دامی – مبنی بر اینکه با توجه به شرایط موجود و قیمت نهادههای دامی نرخ قابل قبول در ازای هر کیلوگرم مرغ بین ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان است منتشر شد و در این میان با توجه به ثابت و حتی کاهشی بودن قیمت نهادههای دامی نسبت به سال گذشته انتقاداتی به این مسئله وارد شد و در گفتوگویی که محمدعلی کمالی – مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی – با ایسنا داشت، اظهار کرد: بحث اصلی که وجود دارد و بر بازار و قیمت نیز تاثیرگذار است، تامین جوجه یکروزه بوده که امروزه قیمت آن در بازار بسیار بالا است و امیدواریم که با افزایش تولید جوجه بتوانیم به قیمت منطقی و قابل قبول در بازار برسیم که این مسئله بتواند منجر به اصلاح قیمتها و متعادل شدن بازار شود.
وی همچنین از امضای توافقنامهای میان اتحادیه و انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه و آغاز همکاری مشترک خبر داد که بر اساس این موافقت نامه جوجه یکروزه با قیمت مناسبی در اختیار مرغداران قرار گیرد.
محمدرضا صدیقپور – دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه – در گفتوگو با ایسنا، درباره توافقنامه تامین جوجه یکروزه با قیمت مناسب اظهار کرد: طی سال گذشته میانگین قیمت مصوب برای جوجه یکروزه ۲۰ هزار تومان با نوسان مثبت منفی ۲۰ درصد بر اساس نژاد و سن در نظر گرفته شد. بهطوریکه در این توافق جوجههای سیکل اول را که از نژادهای پرطرفدار هستند با قیمت مثبت ۲۰درصد ( ۲۴۰۰۰ تومان) در اختیار مرغداریهای معرفی شده توسط اتحادیه سراسری قرار گرفته است و با این اقدام حباب قیمت جوجه یکروزه که ناشی از تقاضای کاذب و سو استفاده برخی واسطهها بوده را تعدیل کرده است و این توزیع با قیمت سال گذشته تا زمان اصلاح قیمت مرغ ادامه خواهد داشت و در صورت اصلاح قیمت مرغ بر اساس هزینههای سال جاری قیمت جوجه نیز اصلاح خواهد شد. نکته قابل توجه این است که تقریبا ۳۰ درصد تولیدات سیکل اول از نژاد پرطرفدار با قیمت مناسب در اختیار اتحادیه سراسری قرار دارد و این روند تا راهاندازی توزیع جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: میانگین قیمت کارشناسی جوجه یکروزه گوشتی پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی ۲۵ هزار تومان با نوسان ۱۰ درصد بر اساس تفاوت نژادی است.
صدیقپور در پایان تاکید کرد: از ابتدای مهر ماه تولید جوجه یکروزه با حداکثر ظرفیت تولید شده است بهطوریکه در آبان ماه بالغ بر ۱۵۰ میلیون جوجه یکروزه از محل تولید داخل و واردات تولید خواهد شد و شایان ذکر است با جوجه ریزی مادر بالغ بر یک میلیون در ماههای ابتدایی در واحدهای مرغ مادر، تولید جوجه یکروزه دی و بهمن که منتج به تولید مرغ شب عید و ماه مبارک خواهد شد از محل تولید داخل و بدون نیاز به واردات تخم مرغ نطفه دار از مرز ۱۵۰ میلیون خواهد گذشت و پیشبینی میشود با این میزان تولید جوجه یکروزه، تامین مرغ پایان سال شرایط مطلوبی داشته باشد.