رئیس قوه قضائیه: در ‌جلسه قوای سه‌گانه ‌بر پرداخت‌ سریع خسارت‌‌ به سیل‌زدگان تاکید شد / خاطره سال ۹۵ ‌خوزستان تکرار نمی‌شود
رئیس قوه قضائیه: در ‌جلسه قوای سه‌گانه ‌بر پرداخت‌ سریع خسارت‌‌ به سیل‌زدگان تاکید شد / خاطره سال ۹۵ ‌خوزستان تکرار نمی‌شود
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در ‌جلسه قوای سه‌گانه ‌پرداخت‌ خسارت‌‌ به سیل‌زدگان تصویب شد، گفت: خاطره سال ۹۵ دیگر در ذهن مردم خوزستان تکرار نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی‌ در جمع خانواده‌های شهدای استان خوزستان با اشاره به این‌که عشایر غیور سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند، اظهار داشت: مقاومت همه اقوام در مقابل دشمنان اسلامی، ایستادگی در برابر استکبار جهانی و دفاع آنها از اقلیم اسلامی زبانزد است.

وی با اشاره به این‌که هر قدم از خوزستان نشانگر استقامت و رشادت است، بیان کرد: در جای جای استان خوزستان مردان و زنانی هستند که خاطراتی از دفاع از ارزش های اسلامی و میهنی داشته و دارند.

رئیس قوه قضائیه عنوان کرد: استان خوزستان یادآور رشادت در برابر توطئه‌هایی است که در چهل سال گذشته از ارزش‌های اسلامی پاسداری کردند.

وی با بیان این‌که در دو جلسه قوای سه‌گانه موضوع سیل، راهکارهای مواجه با سیل و کمک به مردم پرداخته شد، ادامه داد: در این جلسه مسئله خسارت‌ها مطرح و با لطف رهبری پرداخت خسارت‌ها دنبال خواهد شد. خاطره‌‎ای که از عدم پرداخت خسارت سال ۹۵ با پیگیری که انجام شده به زودی شاهد پرداخت خسارت‌های سیل امسال باشیم که خاطره سال ۹۵ در ذهن مردم تکرار نشود.

رئیسی ادامه داد: نکته مهم در کنار خسارت‌ها و تلخی‌های سیل که ویرانگر بود، خانه و کاشانه و کشاورزی مردم آسیب دید اما زیبایی آن انسجام، همدلی و همکاری مردم بود و همه اقشار و اقوام در کمک به سیل‌زدگان آمدند.

رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: شب و روز جوانان غیور و ارتشی‌ها، بسیجیان و سپاه که همواره همراه مردم بوده در کشور نمایشی از همکاری و همدلی و دلدادگی و امداد و نجات را نمایش دادند.

وی ادامه داد: این روزها یادآور روزهای است که زن و مرد در کنار هم برای دفاع ایستادند و امروز یادآور همان روزهایی است که درسی برای جهان خواهد بود و امیدواریم همانگونه که در مرحله امداد و نجات کار به خوبی انجام گرفت مرحله دوم یعنی بازسازی و خسارت‌ها این را پشت سربگذایم و مردم زندگی خود را از سر گیرند.

رئیسی با اشاره به مسئله آسیب‌شناسی از حوادث بیان کرد: در خوزستان هور و رودخانه عظیم و سد‌های بزرگ داریم و بسیاری از امکانات خدادادی وجود دارد تا از این حوادث پیشگیری کند که اختیار ما به عنوان مسئولان اکوسیستم و طبیعت این است که برهم نخورد. رودخانه، هور، دریا و ساحل هرکدام یک مقرراتی و سنت‌هایی برای آنها در طبیعت قرار داده است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به مسئله بسیار با اهمیت مدیریت آب و خاک و محیط زیست ادامه داد: در این مدیریت باید شناخت نسبت به امکانات و پیشی‌بینی نسبت به حوادث و از حوادث پیشگیری شود و تصمیم متناسب در زمان خود صورت گیرد.

وی با اشاره به این‌که مشکلاتی در بحث خاک داشتیم که مردم را اذیت کرد، عنوان کرد: امروز در مورد خاک نیز این مسئله قابل بررسی است. نزولات آسمانی در همه جا منشأ برکت است و باید تلاش کرد از این قوانین تکوینی طبیعت بهترین را استفاده کرد.

رئیسی با بیان این‌که باید با قوانین تکوینی الهی پیش رفت و تهدید طبیعت را به فرصت تبدیل کرد، خاطرنشان کرد: باید به خدا پناه برد یعنی عمل کردن به قوانین تشریعی خدا که انسان را در پناه محفوظ از سر نفس و شیاطین و جن و انس قرار دهد.

رئیس قوه قضائیه گفت: عمل به دستورات الهی یعنی انسان دلبسته به خدا باشد و فقط از او بترسد و خشیت داشته باشد انسان در مقابل مستکبرین و دشمن ایستادگی و مقاومت می‌کند.

وی با اشاره به این‌که شهیدان روشنفکرترین افراد جامعه هستند، بیان کرد: روشنفکر جامعه، نیاز جامعه و دشمن را می‌شناسد و روشنفکر کسی نیست که جامعه را به سمت فرهنگ غربی هدایت کند. شهدا حاضر شدند برای ارزش‌های اجتماع و دینی از جان خود بگذرند.

رئیسی با بیان این‌که چقدر با انقلاب و ارزش‌های انقلاب دشمنی داشتیم و این با ارزش‌های اقوام غیور خوزستانی مخالف است زیرا در مقابل آنها ایستادگی کرده‌اند. قلم به مزدها شایعه‌پراکنی می‌کنند تا در دل مردم را خالی کنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به این‌که سرمایه‌های مادی و معنوی بسیاری در کشور داریم که باید مدیریت شوند، افزود: سرمایه ارزشمند نیروی جوان می‌تواند منشأ بسیاری از گره‌گشایی در زندگی مردم باشد.

وی با بیان این‌که اگر ولایتمداری داشته باشیم، پیروز هستیم، خاطرنشان کرد: در عزت و اقتدار نظام اسلامی مدیون مردم خوزستان و دیگر نقاط کشور هستیم. باید با فکر و اندیشه رفت و قوانین را در طبیعت کشف کرد.

‌رئیسی با اشاره به این‌که سدها را باید به گونه‌ای مدیریت کرد که تبدیل به سیلاب نشود، افزود: از سدها بهترین بهره‌برداری در جهت آب و کشاورزی صورت گرفته و نباید دوباره دچار یک مشکل شویم.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: اگر بار اول مشکل اتفاق افتاد باید دلایل آن را جستجو کرد تا دیگر این مشکلات را نداشته باشیم، بسیاری از سازمان‌های مردم‌نهاد و همه باهم ابتدا آسیب‌شناسی و سپس آسیب‌زدایی را پیگیری کنیم.