رییس سازمان ثبت اسناد: صدور سند سبز در کشور به ۵.۵ میلیون فقره رسید
رییس سازمان ثبت اسناد: صدور سند سبز در کشور به ۵.۵ میلیون فقره رسید
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تاکنون افزون‌بر پنج میلیون و ۵۰۰ هزار سند سبز، مشمول قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، در کشور صادر شد.

رییس سازمان ثبت اسناد: صدور سند سبز در کشور به ۵.۵ میلیون فقره رسید + فیلم

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد حسن بابایی روز چهارشنبه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی ساخت ساختمان اداری ثبت اسناد و املاک گرمسار در سفر به استان سمنان،  گفت: با تشکیل ۴۸ نشست شورای راهبری قانون الزام به ریاست معاون اول رییس جمهور و حضور ۶ عضو شورای عالی قضایی، روند اجرای این قانون در کشور شتاب گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری از دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری‌ها، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت برخط با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ارتباط هستند و این موضوع گامی مهم در اجرای دقیق قانون الزام به شمار می‌رود.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: اهتمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط، امیدواری برای اجرای کامل این قانون در سراسر کشور را افزایش داده است.

آغاز ساخت ساختمان جدید ثبت اسناد در گرمسار

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی ساختمان جدید اداره ثبت اسناد و املاک این شهرستان با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز شد، تاکید کرد: ساختمان قدیمی اداره ثبت اسناد گرمسار فرسوده و نامناسب بود و با پیگیری یاسر عربی نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه گرمسار، زمین مناسب برای این طرح تامین شد.

بابایی اضافه کرد: این طرح با تامین کامل اعتبار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و طرحی مورد حمایت سازمان ثبت به مردم شهرستان گرمسار است.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ابراز کرد: اجرای این طرح و دیگر اقدام‌های انجام شده در استان سمنان نتیجه اهتمام مدیران، مسوولان محلی و همراهی مردم است که دستاوردهای ارزشمندی را طی یک سال اخیر به دنبال داشت.

تامین ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث ساختمان ثبت اسناد گرمسار

فرماندار گرمسار نیز در این مراسم به گفت: زمین اختصاص یافته به این طرح ۲ هزار و ۲۰۰ متر مربع وسعت دارد و عملیات اجرایی آن در زمینی مناسب و در دسترس شهروندان آغاز شد.

علی همتی افزود: این ساختمان در ۲ طبقه و با زیربنای یک هزار متر مربع احداث خواهد شد که پاسخگوی نیازهای اداری و خدماتی مردم شهرستان است.

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که به طور کامل تامین شده است و با بهره‌برداری از آن بخشی از مشکلات فرسودگی و کمبود فضای اداری اداره ثبت اسناد و املاک گرمسار برطرف خواهد شد.

فرماندار گرمسار خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این طرح، خدمات ثبتی در این شهرستان با کیفیت و سرعت بیشتری به مردم ارایه می‌شود.

طرح احداث ساختمان جدید اداره ثبت اسناد و املاک گرمسار در ابتدای ورود بابایی، معاون رییس قوه قضاییه به سمنان، در غرب استان کلنگ‌زنی شد.

این ساختمان در ۲ طبقه به مساحت یک هزار متر مربع بنا می‌شود.

  • منبع خبر : ایرنا