فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه زنان در کشور ما باید احساس آرامش کنند، گفت: بر اساس نتایج یک پیمایش صورت گرفته بیش از ۷۰ درصد زنان در کشور ما قائل به عفاف و حجاب هستند. سردار حسین اشتری در آئین اختتامیه جشنواره چادرهای آسمانی اظهار کرد: امروز پرداختن به عفاف و حجاب امری […]
فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه زنان در کشور ما باید احساس آرامش کنند، گفت: بر اساس نتایج یک پیمایش صورت گرفته بیش از ۷۰ درصد زنان در کشور ما قائل به عفاف و حجاب هستند.
سردار حسین اشتری در آئین اختتامیه جشنواره چادرهای آسمانی اظهار کرد: امروز پرداختن به عفاف و حجاب امری ضروری است و اگر میخواهیم پاسدار ارزشهای انقلاب و اسلام بمانیم یکی از دریچههای آن توجه به موضوع عفاف و حجاب است.
وی با بیان اینکه هر مسلمانی وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را دارد، تصریح کرد: سازمانها و نهادهای دولتی هم مسئولیت دارند تا فریضه فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهند.
سردار اشتری با بیان اینکه مردم کشور ما فطرتا انسانهای با عفاف و حجابی هستند، گفت: نتایج یک پیمایش صورت گرفته نشان میدهد که بیش از ۷۰ درصد از خانمها قائل به عفاف و حجاب هستند و حتی در صحبت با افرادی که حجاب را رعایت نمیکنند هم این افراد اذعان کردند که آسایش آنان در پناه عفاف و حجاب خواهد بود.
فرمانده ناجا عفاف و حجاب را امری فطری دانست و تصریح کرد: ما باید این امر را تبیین کنیم و اگر اندک افرادی هستند که با عناد اقدام به بی حجابی، بد حجابی یا شل حجابی میکنند اینها تعداد بسیار قلیل و اندکی هستند که با آنها برخورد میشود.
واکنش فرمانده ناجا به اقدامات ضد حجاب یک خبرنگار خارج نشین
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفتارها برای از بین بردن اهمیت حجاب اظهار کرد: آن کسانی که در خارج نشسته و برای زنان عفیف ما تصمیم میگیرند اینها افراد سرخوردهای هستند، مشکلات روحی و روانی داشتند و چون نتوانستند خود را با کشور تطبیق دهند از ایران رفتهاند. حالا شعار میدهند و برای نشان دادن بدحجابی روز تعیین میکنند و به خیال خود تصور میکنند که با این حرکتها زنان ما از آنها پیروی میکنند.
سردار اشتری افزود: البته عده قلیلی نیز به دلایلی که حرمت این جلسه اجازه بیانش را نمیدهد از چنین افرادی پیروی میکنند اما اگر به زندگی این افراد نیز ریز شویم مشخص میشود که چه گذشتهای دارند و چرا حالا دست به چنین اقداماتی میزنند.
وی با تاکید بر اینکه باید برای اکثریت معتقد به حجاب در کشور کار کنیم گفت: در همین راستا شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲۶ دستگاه را در این زمینه موظف کرده و حدود ۳۰۰ مصوبه در این خصوص صادر کرده است.
اشتری با تاکید بر ضرورت رعایت قوانین حجاب و عفاف از سوی تمامی دستگاهها گفت: اگر دیگر دستگاهها به وظایف خود عمل نکنند قطعا پلیس همچنان وظایفی را که دارد عمل خواهد کرد اما حرف ما این است که همه دستگاهها باید پای کار بیایند و این مصوبات عملی شود. با نوشتن نامه نمیتوان کاری کرد بلکه نیازمند اعتقاد قلبی هستیم و من امیدوارم که این مصوبات احیاء شود.
فرمانده ناجا با بیان اینکه پرداختن به این مسائل سبب ارتقای امنیت در جامعه خواهد شد، اظهار کرد: افرادی که عفاف و حجاب بیشتری دارند امنیت روحی و روانی بیشتری هم دارند و حتی نتایج تحقیق در یکی از کشورهای خارجی نیز چنین موضوعی را تایید میکند.
وی اضافه کرد: وقتی به اطلس کشور نگاه میکنیم میبینیم که هر جا به موضوع عفاف و حجاب توجه بیشتری شده ما در آنها نتایج و دستاوردهای مطلوبتری در حوزه عفاف و حجاب داشتهایم و در هر جا که کمتر به این مهم توجه شده است آسیبهای ما نیز بیشتر شده است.
حجاب و عفاف مربوط به یک جنس، قوم و کشور نیست
رئیس پلیس کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عفاف و حجاب مربوط به یک جنسیت، قومیت و کشور خاص نیست، گفت: در همه جا به ویژه در کشورهای اسلامی عفاف و حجاب امری موثر است که نتایج خوبی نیز بر جای گذاشته است.
فرمانده ناجا یکی از مولفههای امنیت را امنیت اخلاقی برشمرد و گفت: ما باید تا آنجا که میتوانیم پایههای امنیت اخلاقی را تقویت کنیم و نتایج امنیت را نیز خواهیم دید.
اشتری با بیان اینکه توجه به موضوع عفاف و حجاب باید از خانوادهها آغاز شده و در مراکز تخصصی، آموزشی، حوادث، رسانهها و … دنبال شود، گفت: خوشبختانه در جامعه ما احساس امنیت هر روز ارتقاء پیدا میکند و به جرأت میتوان گفت که امروز اگر خانمی بخواهد با خودروی شخصی درهر ساعت از شبانه روز در هر نقطهای از شهر برود احساس امنیت دارد و ما میخواهیم که او احساس آرامش کند.
فرمانده ناجا افزود: آینده را در این زمینه روشن میبینیم.