با فوران آتشفشان بالی این جزیره موردعلاقه توریستها با بحران روبهرو شد و مقامات اندونزی امیدوارند بتوانند در تعطیلات سال نو بار دیگر گردشگران را به این مکان بکشانند. به نقل از اکسپرس، با فوران کوه آتشفشان مون آگونگ نزدیک یک میلیارد دلار (۷۵۰ میلیون پوند) به جزیره بالی واقع در اندونزی خسارت وارد شد. […]
به نقل از اکسپرس، با فوران کوه آتشفشان مون آگونگ نزدیک یک میلیارد دلار (۷۵۰ میلیون پوند) به جزیره بالی واقع در اندونزی خسارت وارد شد.
جوکو ویدودو رییس جمهور این کشور با بازدید از این جزیره پیش از کریسمس تاکید کرد که این کوه آتشفشان دیگر خطری دربرندارد. آتشفشان این جزیره که پس از نیم قرن سکوت، ماه پیش شروع به فوران دوباره کرد، دریایی از خاکستر و مواد مذاب سرد شده به جای گذاشت. مقامات اندونزی به فاصله ۶ مایلی این آتشفشان را منطقه ویژه اعلام کردند و بالاترین سطح امنیتی را برای آن در نظر گرفتند.
اکنون وزیران اندونزی تاکید دارند افرادی که برای تعطیلات سال نو قصد سفر دارند، نباید از رفتن به بالی هراسی داشته باشند.
اما برخی از هتلداران بالی گفتهاند دامنه فوران این کوه آتشفشان بیشتر از انفجار بمب در بالی در سال ۲۰۰۲ بود که ۲۰۲ نفر کشته به جای گذاشت و بیشتر از ۲۰۰ نفر را زخمی کرد. رییس اتحادیه هتل و رستورانداران بالی نیز در مقایسه با این رویداد با آن حادثه تروریستی گفت این حادثه سختتر بود زیرا بعد از آن حادثه بلافاصله امکان کلید زدن کارها وجود داشت اما حالا ما هنوز نمیدانیم که آتشفشان کاملا تمام شده یا خیر.
وزیر گردشگری بالی تایید کرده که فوران آتشفشان موجب حضور نیافتن حدود یک میلیون توریست در این مدت شده است. عارف یحیی در این زمینه گفت: با بسته شدن فرودگاه بالی آمار ورود مسافر به این جزیره به ۳ تا ۹ هزار نفر در روز رسید در حالی که به صورت عادی این جزیره روزانه ۱۵ هزار نفر مسافر دارد و این کاهش به معنی از دست رفتن ۲۵۰ میلیارد روپیه برابر ۱۳.۸ میلیون پوند در روز است.
این جزیره با دارا بودن سواحل زیبا و معابد متعدد، مهمترین بخش توریستی برای اندونزی محسوب میشود. حدود ۴.۵ میلیون مسافر در فاصله ژانویه تا سپتامبر ۲۰۱۷ از بالی بازدید کردند که تقریبا نصف جمعیت ۱۰.۵ میلیون نفری است که در این مدت وارد اندونزی شدند.