بررسی آمار خام سامانه اطلاعات بازار املاک ایران نشان میدهد در ۲۴ روز تیرماه جاری تعداد مبایعه نامهها با کاهش ۵۰درصدی از ۱۳ هزار مورد در خرداد به ۷ هزار و ۷۰۰ مورد در تیرماه کاهش یافته است. همانطور که آمار نشان میدهد در همه مناطق ۲۲گانه تهران در تیرماه تعداد مبایعه نامهها نسبت به […]
معاملات مسکن در تیرماه ۵۰ درصد کاهش یافت
همانطور که آمار نشان میدهد در همه مناطق ۲۲گانه تهران در تیرماه تعداد مبایعه نامهها نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته است. منطقه ۵ بهعنوان منطقهای که چند ماه است در تعداد معاملات پیشتاز است هم از کاهش تعداد معامله در امان نبوده است تعداد مبایعه نامهها در این منطقه در خردادماه یک هزار و ۹۴۷ عدد بوده اما در ۲۴ روز گذشته از تیرماه رقم آن به ۹۵۰رسیده است. در منطقه ۲ نیز تعداد معاملات به کمتر از نصف رسیده و از هزار و ۱۵۳مورد در خردادماه به عدد ۶۵۸ در تیرماه نزول کرده است.افزایش قیمت مسکن و کاهش قدرت خرید متقاضیان، علت اصلی افت معاملات است و در حالی که همیشه فصل تابستان اوج معاملات مسکن است کاهش تعداد معاملات که افت آن از خرداد شروع شد در تیرماه نیز ادامه داشته و کاهش معاملات بیشتر شده است. آمار بانک مرکزی نشان داد که قیمت مسکن شهر تهران در خردادماه ۹۷ جهش ۴۵.۸ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کرد. به همین دلیل، تعداد تقاضای واقعی در این بازار افت کرد و با اینکه گفته میشود بیشتر خرید و فروشها از ناحیه سفتهبازان بوده، معاملات در خردادماه نسبت به ماه اردیبهشت ۹۷ و ماه مشابه سال به ترتیب ۲۲.۱ و ۳.۱درصد کاهش یافت. اکنون بررسی آمار سامانه املاک از ادامه کاهش معاملات در تیرماه خبر میدهد. هرچند آمار معاملات تیرماه تا روز گذشته است و برای آمار تکمیلی باید تا آخر تیرماه منتظر ماند اما آمار ۲۴ روزه را میتوان بهعنوان نمونهای از آمار کل در نظر گرفت و به نظر میرسد که با روند کنونی و خارج شدن متقاضیان واقعی از بازار مسکن افت معاملات همچنان ادامه داشته باشد.
لینک کوتاه :
https://sobh-eqtesad.ir/?p=62942
برچسب ها
برای دومین روز متوالی
تداوم روند ریزش قیمت طلا در بازار تهران
به دنبال ثبات در قیمت اونس طلا به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی و سکون قیمت در سه هزار و ۳۸ دلار، در عین حال با نزدیک شدن قیمت ارز در بازار آزاد به کانال ۱۰۰ هزار تومان، همچنان بهای مسکوکات در بازار تهران ریزشی است.
میزان بارش های کشور به ۱۲۲.۸ میلیمتر رسید
میزان بارش های از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۳) تا پانزدهم فروردین ماه درحالی به ۱۲۲.۸ میلیمتر رسید که نسبت به بارش های دوره بلندمدت ۳۷ درصد کاهش یافته است.
تنها راه نجات اقتصاد کشور،تولید است
یک کارشناس حوزه کار بر لزوم پیشبینی بودجه برای بخش تولید تاکید کرد و گفت: وقتی دولت بودجه را تنظیم میکند، باید اولویت ردیفهای بودجه با بخش تولید باشد زیرا تولید است که اقتصاد را رونق میدهد و از محل توسعه اقتصاد، ایجاد اشتغال و بهبود معیشت مردم اتفاق میافتد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.