میزان تایید عملکرد اقتصادی ترامپ در امریکا به پایین‌ترین رتبه سقوط کرد
میزان تایید عملکرد اقتصادی ترامپ در امریکا به پایین‌ترین رتبه سقوط کرد
نتایج یک نظرسنجی جدید حاکی است در گرماگرم سیاست تعرفه‌ای و ترس از بروز تورم و رکود، میزان موافقت با عملکرد اقتصادی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا به پایین‌ترین رقم رسید.

میزان تایید عملکرد اقتصادی ترامپ در امریکا به پایین‌ترین رتبه سقوط کرد

به گزارش واحد بین الملل خبرگزاری صبح اقتصاد  از سی ان بی سی، نتایج جدیدترین نظرسنجی اقتصادی انجام گرفته توسط این شبکه خبری نشان می‌دهد محبوبیت ترامپ از نقطه نظر اقتصادی در میانه نارضایتی‌های گسترده از وضع تعرفه، تورم و مخارج دولتی، به پایین‌ترین رتبه سقوط کرد.

این نظرسنجی که از تاریخ ۹ تا ۱۳ آوریل (۲۰ تا ۲۴ فروردین) انجام گرفته، نشان می‌دهد که تقویت حس خوش‌بینی نسبت به وضعیت اقتصادی که با انتخاب مجدد ترامپ همراه بود اکنون از بین رفته است، به گونه‌ای که شمار بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند شرایط اقتصادی بدتر از هر زمانی از سال ۲۰۲۳ خواهد شد. در این نظرسنجی بدبینی بسیاری نیز نسبت به بازار سهام گزارش شده است.

مطابق این نظرسنجی از میان یک هزار آمریکایی شرکت کننده از سراسر کشور، ۴۴ درصد مدیریت ترامپ را تائید کرده و ۵۱ درصد با آن مخالفت کرده اند که تنها اندکی بهتر از وضعیت وی در روزهای پایانی سال ۲۰۲۰ و دولت نخست وی است. در آن زمان ترامپ با ۴۳ درصد موافق در برابر ۵۵ درصد مخالف در مدیریت اقتصادی روبرو بود.” عملکرد اقتصادی ترامپ”

این نظرسنجی همچنین حاکی است که تمامی جمهوری‌خواهان همچنان رئیس جمهوری حزب خود را حمایت می کنند، اما تنها ۳۳ درصد دموکرات‌ها موافق مدیریت اقتصادی دولت ترامپ بوده و ۹۰ درصد با آن مخالفت ورزیده اند.

سی ان بی سی با اشاره به همین ارقام تشریح کرده است که به نظر می‌رسد ترامپ تاکنون فقط توانسته هم حزبی‌های خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی متقاعد کند. حال آنکه ۴۹ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که اقتصاد در سال آینده بدتر می‌شود و شرایط از سال ۲۰۲۳ نیز سخت تر خواهد شد.

مایکا رابرتز عضو شرکت نظرسنجی جمهوری‌خواه Public Opinion Strategies، در خصوص نتایج اعلام شده این نظرسنجی گفت: «ما در یک گرداب متلاطم و نوعی تغییر در رابطه با احساس مردم نسبت به اتفاقات بعدی هستیم. داده‌ها بیش از هر زمان دیگری نشانگر واکنش منفی حزبی است که نارضایتی و ترس را در مورد آنچه در آینده ایجاد می‌شود، روشن می سازد.»

این رسانه در پایان خاطرنشان کرده است که تعرفه‌ها بخش مهمی از دلیل نارضایتی عموم مردم آمریکا هستند. به گونه ای که ۸۳ درصد دموکرات ها و ۴۱ درصد جمهوری خواهان مخالفت وضع تعرفه علیه شرکای تجاری ایالات متحده هستد و اکثریت بزرگی از آمریکایی ها کانادا، مکزیک، اتحادیه اروپا و ژاپن را یک فرصت اقتصادی برای ایالات متحده می دانند نه تهدید اقتصادی.

  • منبع خبر : ایرنا