معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کشور ۸۰۰ هزار خانوار درآمدی کمتر از حداقل مستمریبگیران نهادهای حمایتی دارند. علی سرزعیم ظهر پنجشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار کرد: تلاش داریم تا اصلاحات اقتصادی به نفع فقرا و اقشار ضعیف جامعه شود و همچنین سبب […]
علی سرزعیم ظهر پنجشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار کرد: تلاش داریم تا اصلاحات اقتصادی به نفع فقرا و اقشار ضعیف جامعه شود و همچنین سبب فعالسازی تعاونیها و کمک به کسبوکار خورد شود.
وی با تأکید براینکه مشکلات اقتصادی نباید کنار گذاشته شوند و یا به آینده موکول شوند، افزود: سیاست اقتصادی دولت به نفع فقرا و اقشار ضعیف جامعه است.
رشد اقتصادی فراگیر شود
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: ضرورت دارد برای رشد و تغییر وضعیت اقتصادی به سمت فراگیر کردن آن پیش برویم.
سرزعیم بابیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال رشد اقتصادی است، تصریح کرد: انجام دو ویژگی برای رسیدن به رشد اقتصادی نیاز است.
وی افزود: چنانچه رشد اقتصادی فراگیر باشد شاهد سوددهی مطلوب در تمامی حوزهها خواهیم بود.
معاون وزیر تعاون اضافه کرد: متأسفانه در بعضی حوزهها رشد اقتصادی مناسب و در بخشی دیگر سودی حاصل نمیشود.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: دولت بهمنظور تغییر وضعیت اقتصادی قشر ضعیف جامعه موضوعاتی را در لایحه بودجه ۹۷ دیده است.
سرزعیم همچنین به مشکلات اقتصادی جامعه و تحولات سیاسی که سبب گلایههای مردم و ناآرامیهای اخیر اشاره کرد و گفت: شاید دولت نتوانسته است شرایط اقتصادی را به مردم بهخوبی انتقال دهد تا درک مناسب صورت بگیرد.
وی افزود: در دهه ۸۰ و زمان دولتهای گذشته، از طریق فروش نفت درآمدهای خوبی را در کشور داشته ایم که رشد اقتصادی و سرانه درآمد بالا رفت و درنتیجه مردم زندگی راحتی را احساس میکردند.
وی بابیان اینکه دهه ۹۰، تحریمها تأثیر معکوسی بر رشد اقتصادی کشور گذاشت، گفت: در سال ۹۱، هفت درصد و در سال ۹۲ حدود دو درصد کاهش داشتهایم البته تورم نیز فزایند بود و بیشترین تورم در بین اقلام خوراکی و ۳۰۰ قلم کالا بود.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: متأسفانه از سال ۹۴ آمریکا به صادرکننده نفت تبدیل شد و حتی چین دیگر تقاضای خرید نفت را کاهش داد ازاینرو با افزایش عرضه و کاهش تقاضا، قیمت نفت بهشدت کاهش یافت بهطوریکه درآمدهای نفتی ما به یکسوم رسید.