ارائه جدیدترین یافته ها در دومین کنگره ملی روانشناسی کاربردی
به گزارش پایگاه خبری خبرگزاری صبح اقتصاد رییس کنگره ملی یافتههای نوین روانشناسی کاربردی گفت: حدود ۷۵۵ مقاله ازمحققان واستادان برتر این حوزه به دبیرخانه دومین کنگره ملی یافتههای نوین روانشناسی ارسال شد که ازاین تعداد ۶۵۰ مقاله پذیرش شد.
حامد برجسته افزود: مقالههای پذیرفته شده دراین همایش به صورت پوستر وسخنرانی ارائه و همچنین درقالب پنلهای تخصصی وکارگاهها ارائه خواهد شد.
وی استقبال از برگزاری دومین دوره این همایش ملی را امیدوارکننده اعلام واضافه کرد: این همایش ملی در سه محور روانشناسی، مشاوره و خانواده، علوم تربیتی، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان برگزار شد.
برجسته گفت: در حوزه روانشناسی، بررسی روانشناسی عمومی، روانشناسی بالینی، سلامت، شخصیت، کودک و نوجوان شناختی، علوم اعصاب شناختی، شناختی مبتنی بر هوش مصنوعی، رویکردهای درمانی، تلفیقی و ترکیبی و محورهای حوزه مشاوره و خانواده به موضوعهای روانشناسی مشاوره، اجتماعی، خانواده، مددکاری اجتماعی، ازدواج و خانواده، سلامت و خانواده و سالمندان، مطالعات جوانان، رشد و سازگاری اجتماعی و مشاوره مدرسه و شغلی پرداخت شد.
وی گفت: در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان نیز موضوعهای روانشناسی تربیتی، آموزش و پرورش، فلسفه تعلیم و تربیت، برنامه ریزی آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تحقیقات آموزشی به عنوان محور دیگر این کنفرانس ملی بررسی شد.
ارسلان خان محمدی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مازندران و دبیرعلمی این کنگره هم به اهداف برگزاری این همایش، اشاره کرد وگفت: هدف اصلی این کنگره، تبادل دانش و تجربیات اساتید برجسته و همچنین معرفی آخرین یافتههای علمی و پژوهشی در حوزه روانشناسی و مشاوره است.
وی افزود: استقبال گسترده از سه کارگاه تخصصی این کنگره نشان از اهمیت موضوعات مطرحشده بوده و جای امیدواری است که پژوهشگران، اساتید و دانشجویان از این فرصتها بهرهمند شوند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مازندران همچنین به جایگاه روانشناسی در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طی سالهای اخیر، همکاری خوبی میان نهادهای مختلف از جمله استانداری، دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل، صدا و سیما، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و دیگر ارگانهای مرتبط شکل گرفته تا بتوانیم به ارتقای سلامت روان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کمک کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت آگاهیبخشی و پیشگیری به جای تمرکز صرف بر درمان، تصریح کرد: هدف ما در نظام روانشناسی و مشاوره مازندران این است که با آموزش و آگاهیبخشی، جامعهای سالمتر و با بهداشت روانی بهتر داشته باشیم.
خان محمدی به نقش مهم خانوادهها در ارتقای سلامت روان اشاره کرد و افزود: میخواهیم همانطور که در کشورهای پیشرفته، حضور یک روانشناس در کنار خانوادهها امری مرسوم است، در ایران نیز این فرهنگ گسترش یابد تا شاهد سلامت روان بیشتر در جامعه باشیم.
- منبع خبر : خبر گزاری صدا وسیما