اعتراض کارکنان «مایکروسافت» به حمایت این شرکت از رژیم صهیونیستی
به گزارش واحد بین الملل خبرگزاری صبح اقتصاد از شبکه تلویزیونی الجزیره، به دنبال انتشار گزارشهایی در خصوص استفاده اسرائیل از مدلهای هوش مصنوعی شرکت «مایکروسافت» به منظور بالابردن دقت بمباران در غزه، معترضان طرفدار فلسطین مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس این شرکت فناوری آمریکایی را برهم زدند.
الجزیره این رویداد را تازه ترین واکنش منفی طرفداران فلسطین به این شرکت فناوری در حمایت از اسرائیل می داند.
این اعتراض دیروز جمعه زمانی آغاز شد که مصطفی سلیمان مدیرعامل هوش مصنوعی مایکروسافت، در حال ارائه بهروزرسانیها و چشمانداز این امر در بلندمدت بود. در همان زمان ابتحال ابوسعد از کارمندان این شرکت در حالی که به سمت صحنه می رفت، فریاد زد: «مصطفی، شرم بر تو.» و سلیمان سخنرانی خود را متوقف کرد.
این کارمند در حالیکه فریاد می زد، گفت: «شما مدعی هستید که به استفاده از هوش مصنوعی اهمیت میدهید، اما در حال فروش تسلیحات مبتنی بر هوش مصنوعی به ارتش اسرائیل هستید. پنجاه هزار نفر کشته شده اند و مایکروسافت این نسل کشی را در منطقه ما تقویت می کند».
سلیمان در واکنش افزود: «از اعتراض شما متشکرم، صدای شما را می شنوم.»
اما ابوسعد در ادامه گفت: «دستان سلیمان و تمامی مایکروسافت به خون آلوده است».
خبرگزاری آسوشیتدپرس در اوایل سالجاری میلادی در گزارشی اعلام کرد که مدلهای هوش مصنوعی مایکروسافت و شرکت «اوپن ای آی» (OpenAI) به عنوان بخشی از برنامه نظامی اسرائیل برای انتخاب اهداف در طول بمباران غزه و لبنان مورد استفاده قرار گرفته اند.
ونیا اگرووال نیز دیگر معترض این مراسم بود که در زمان حضور چند مقام ارشد مایکروسافت از جمله ساتیا ندلا مدیر عامل کنونی این شرکت فناوری بر روی صحنه، به حمایت ها از اسرائیل اعتراض کرد.
الجزیره خاطرنشان کرد که پنج کارمند مایکروسافت در ماه فوریه (بهمن ماه)، به دلیل اعتراض به قرارداد این شرکت با اسرائیل از جلسه با ندلا اخراج شدند.
اما همزمان با تجمع اعتراضی گروهی از کارکنان مایکروسافت در بیرون از این مجموعه، رویداد روز گذشته نخستین اعتراض عمومی کارکنان این شرکت فناوری به حمایتها از اسرائیل در بحبوحه جنایات در غزه است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۵۰ هزار شهید و دهها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نهتنها موجب نابودی گسترده زیرساختهای این منطقه، از جمله بیمارستانها، مدارس و شبکههای تأمین آب و برق شد، بلکه به آوارگی صدها هزار فلسطینی، کمبود شدید مواد غذایی و بحران انسانی بیسابقهای منجر شده است.
- منبع خبر : ایرنا