دولت انگلیس قصد دارد سخت گیری در مورد برخی شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک را افزایش دهد و کنترل و نظارت بیشتری را در مورد آنها اعمال کند. هدف از این کار بررسی دقیق تر فعالیت های انتخاباتی دانسته شده که از طریق فیس بوک و غیره صورت می گیرد تا از فرایندهای دموکراتیک […]
دولت انگلیس قصد دارد سخت گیری در مورد برخی شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک را افزایش دهد و کنترل و نظارت بیشتری را در مورد آنها اعمال کند.
هدف از این کار بررسی دقیق تر فعالیت های انتخاباتی دانسته شده که از طریق فیس بوک و غیره صورت می گیرد تا از فرایندهای دموکراتیک در عصر دیجیتال حمایت شود.
قرار است در همین راستا گزارشی در مورد نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی به منظور انتشار اخبار جعلی، سواستفاده از انواع داده ها و اطلاعات و همین طور دخالت روسیه در انتخابات انگلیس منتشر شود.
انتظار می رود این گزارش ظرف روزهای آتی منتشر شود و سپس در مورد نحوه برخورد با فیس بوک و شبکه های اجتماعی مشابه تصمیم گیری شود.
دولت های اروپایی و آمریکا فیس بوک را به عدم تلاش کافی به منظور حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران و همین طور عدم پاک کردن اطلاعات نامناسب متهم می کنند.
جنجال در مورد نقش شبکه های اجتماعی در ضربه زدن به روندهای انتخاباتی در غرب پس از ان آغاز شد که دولت روسیه به سوءاستفاده از فیس بوک برای کمک به دونالد ترامپ به منظور پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد.