«وینتون» در ژوئن سال ۱۹۶۰ میلادی به عنوان گوینده اخبار در شبکه بی بی سی انتخاب شد که در واقع واکنشی بود شبکه تلویزیونی «آی تی ان» که از سال ۱۹۵۵ یک مجری اخبار زن به نام «باربارا مندل» را استخدام کرده بود.
«فران آنسورث» مدیر اخبار و امور جاری شبکه بی بی سی در بیانیهای گفت: به خانواده و دوستان «نانسی وینتون» تسلیت میگوئیم. اکنون که ما میزبان زنانی مستعد در عرصه اجرا، تدوین، فیلم و گزارش در اخبار بی بی سی هستیم، باید به گذشته بنگریم و به پیشروهایی چون «نانسی وینتون» به عنوان اولین گوینده زن اخبار شبکه بی بی سی ادای احترام کنیم.
«وینتون» که یک خبرنگار رادیویی و تلویزیونی بازنشسته نیز بود در بردپورت انگلیس زندگی میکرد و در سن ۹۳ سالگی در بیمارستان درگذشت.
مدیران بی بی سی در دهه ۶۰ میلادی از تصمیم استخدام «ونتون» به عنوان یک تجربه یاد میکردند و معتقد بودند او به اندازه کافی جدی است تا بتواند بر پیشقضاوتها در رسانههایی چیره شود که میگفتند زنان برای خواندن اخبار مهم مناسب نیستند.
با این وجود وی پس از خواندن تنها هفت اخبار از اجرای اخبار دیر وقت کنار گذاشته شد چرا که یک آمارگیری از مخاطبان نشان داده بود که مردم فکر میکنند یک زن برای خواندن اخبار دیرهنگام مناسب نیست.
«وینتون» در سال ۱۹۶۴ در مصاحبهای با دیلی میل عنوان کرد که از تبعیضها و تعصبات رنج دیده است. وی تا سال ۱۹۷۵ نیز تنها زنی بود که گویندگی اخبار بی بی سی را بر عهده داشته بود و پس از آن در «آنجلا ریپون» برای گویندگی اخبار ساعت ۹ شب شبکه انتخاب شد.
در سال ۱۹۶۱، «وینتون» به شبکه «آی تی اِن» پیوست و تا بازنشستگی به عنوان خبرنگار رادیو و تلویزیونی به فعالیت خود ادامه داد.
- منبع خبر : ایران آنلاین