به گزارش صبح اقتصاد بهروز فروتن کارآفرین سرشناس ایرانی در حاشیه نمایشگاه ایران اگروفود در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه ایران ظرفیت فوق العاده ای در تولید محصولات کشاورزی و غذایی دارد و اگر مدیریت کیفی و دلسوزی نیز وجود داشته باشد هیچگاه در عرصه غذا دچار مشکل نخواهیم شد، گفت: بحران غذا در جهان و هشدارهایی که در این زمینه تا ۵ سال آینده داده میشود بر کسی پوشیده نیست اما در ایران با توجه به پتانسیلهای موجود در صورت همراهی دولت با بخش خصوصی و استفاده از خرد جمعی در تصمیم گیری ها مشکلی به وجود نخواهد آمد.
وی با بیان اینکه در دوران قبل از انقلاب، تعداد واحدهای صنعت غذا ۶۰۰ مورد بوده است، افزود: در حال حاضر این رقم به ۱۲ هزار واحد رسیده است و اگر دولتمردان در این سالها همراهی بهتری داشتند صنعت غذا به طور شایستهتری رشد میکرد.
فروتن تصریح کرد: علاوه بر دستاوردهای صنعت غذا و بخش کشاورزی الان شاهد هستیم به جای اینکه بیشتر تولیدکننده باشیم، مصرف کننده هستیم زیرا تولید شاکله تفکر اجتماعی است و برای رشد تولید تفکرات و باورها باید تغییر کند.
فروتن با بیان اینکه تا میز مشترک و تفکر مشترک میان دولت و بخش خصوصی نباشد اتفاقی برای این صنعت رخ نخواهد داد، گفت: تعداد شرکتهای تولید کننده افزایش یافته اما جز این اتفاق خاص دیگری نیفتاده است.
وی درباره اینکه آیا در حال حاضر همکاری دولتمردان را در این زمینه مطلوب ارزیابی نمیکنید؟،تصریح کرد: قطعاً همینطور است و متأسفانه دولتمردان همکاری مناسبی در این زمینه نداشتهاند.
فروتن با بیان اینکه اگر دولت میخواست صنعت غذا وضعیت بسیار مساعدتری داشت نه اینکه در حال حاضر ندانیم که فردا چه وضعیتی پیش روی ما خواهد بود؟، افزود: در واقع برخی دولتمردان نخواستند چنین اتفاقی بیفتد نه اینکه آگاه نبودند بلکه واقعاً نخواستند.
- منبع خبر : مهر