به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی روز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت همچنین با تاکید بر ضرورت اصلاح نظام مالیاتی با استفاده از سازوکارهای دولت الکترونیکی، افزود: با ایجاد سامانههای مؤثر و پایانههای دقیق نظام مالیاتی باید سطوح بالاتری از عدالت مالیاتی تحقق پیدا کند.”بازگرداندن آرامش به بازار خودرو”
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت الکترونیک به عنوان یک اصل دقیق در حکمرانی خوب و شفاف با ویژگی سرعت و عدالت در دسترسی عموم به قوانین، برنامهها و سیاستهای اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: دولت الکترونیکی امکان دسترسی بموقع و یکسان همه شهروندان به اطلاعات مورد نیاز را فراهم میکند.
روحانی افزود: در همین راستا تلاش بر این است که در هنگام انجام تراکنشهای مبادله کالا و خدمات بستر لازم برای فرآیندهای مالیاتی هم فراهم شود که این امر نیازمند هماهنگی بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سازوکارهای دولت الکترونیک در نظام پرداخت مالیات باید به نحوی باشد که همه ذینفعان از یک سو بتوانند با استفاده از دقت و شفافیت سیستم، از اطلاعات مربوط به خود مطلع شده و در زمینه مالیات سالانه خود از آن بهره گیرند و از سوی دیگر نیز اطلاعات مصرف کالا و خدمات کشور همراه با میزان جریان مالی یا اعتبارات و مالیات برای تحقق عدالت اقتصادی فراهم شود.
روحانی تصریح کرد: در این راستا باید نظام مالیاتی به طور شفاف، دقیق و بهنگام در محیط دولت الکترونیکی برای تمام مالیات دهندگان و سازمان دریافت کننده مالیات به صورت دقیق مدون باشد.
در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت بازار خودرو و نوسانات قیمت در روزهای اخیر ارائه شد که رئیس جمهور در این زمینه با بیان اینکه تلاش دولت همواره این بوده که با مدیریت و نظارت بر قیمت کالاها و خدمات، نوسانات بازار تحت تأثیر عوامل برونزا، زندگی مردم را تحت تأثیر قرار ندهد، تاکید کرد: وزارت صمت موظف است با اعمال نظارت دقیق و سریع، آرامش را به بازار خودرو بازگردانده و مانع از آشفته کردن بازار توسط دلالان و سودجویان شود.
حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز (سه شنبه) در ششمین اجلاس شورای عالی همکاری راهبردی ایران و ترکیه که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد،گفت: در هفت سال گذشته تلاش دولت به صورت ویژه بر مبنای توسعه روابط دوجانبه و روابط منطقه ای و بین المللی بوده است.
وی افزود: تاکید می کنم هر دو کشور ما در یک منطقه بسیار حساس خاورمیانه قرار گرفته اند و این دو کشور، دو قدرت بزرگ در منطقه هستند و همواره دشمنی ها و کینه توزی هایی نسبت به هر دو کشور وجود داشته و امروز هم وجود دارد.
رئیس جمهور تصریح کرد: راهی به جز تقویت روابط و همکاری دو جانبه این دو کشور برای غلبه بر توطئه ها وجود ندارد و من بسیار امیدوار هستم نشست مشترک امروز ما و توافقاتی که خواهیم داشت مثمر ثمر و سازنده برای روابط دو جانبه باشد.
- منبع خبر : مهر