محققان در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن زیتون باعث کاهش وزن و جلوگیری از ابتلا به دیابت میشود. از ریانووستی، “بین شو” – استادیار بیوشیمی کالج کشاورزی و علوم زندگی در ویرجینیا به همراه همکاران خود تحقیقات گستردهای را بر روی تاثیر محصولات بر پایه زیتون بر مکانسیم بدن انسان انجام داده است. […]
محققان در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن زیتون باعث کاهش وزن و جلوگیری از ابتلا به دیابت میشود.
از ریانووستی، “بین شو” – استادیار بیوشیمی کالج کشاورزی و علوم زندگی در ویرجینیا به همراه همکاران خود تحقیقات گستردهای را بر روی تاثیر محصولات بر پایه زیتون بر مکانسیم بدن انسان انجام داده است.
به گفته وی، بررسی دقیق ترکیبات روغن زیتون نشان داد که این محصول، فوایدی مانند کاهش وزن و پیشگیری از دیابت نوع ۲ دارد.
بر این اساس پژوهشگران ترکیبی به نام اُلئوروپین را در روغن زیتون مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که این روغن در تولید انسولین بیشتر و تنظیم سوخت و ساز بدن کمک فراوانی میکند و اجازه میدهد سلولها از قند برای تولید انرژی استفاده کنند.
به گفته محققان، این شرایط احتمال ذخیره و افزایش وزن را کاهش میدهد.
همچنین در این تحقیقات مشخص شد ترکیب اُلئوروپین به کاهش سطوح سمی هورمونی به نام آمیلین کمک میکند که در افراد مبتلا به دیابت وجود دارد.
پزشکان توصیه میکنند در سبد غذایی روزانه از روغن زیتون و هر نوع محصولی بر پایه زیتون استفاده شود.
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر مجله Biochemistry به چاپ رسیده است.