اختلال در تبادلات تجاری بین ایران و اروپا از اهداف آمریکا نیست
اختلال در تبادلات تجاری بین ایران و اروپا از اهداف آمریکا نیست

وزیر کشور ایالات متحده آمریکا، گفت: هدف ایالات متحده، مختل کردن تبادلات تجاری بین ایران و اتحادیه اروپا نیست. به نقل از رویترز، رکس تیلرسون در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال گفت: علی‌رغم تصمیم هفته گذشته رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای تائید نکردن توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، هدف ایالات متحده مختل کردن تبادلات تجاری بین ایران و […]

تجارت

وزیر کشور ایالات متحده آمریکا، گفت: هدف ایالات متحده، مختل کردن تبادلات تجاری بین ایران و اتحادیه اروپا نیست.

به نقل از رویترز، رکس تیلرسون در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال گفت: علی‌رغم تصمیم هفته گذشته رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای تائید نکردن توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، هدف ایالات متحده مختل کردن تبادلات تجاری بین ایران و اتحادیه اروپا نیست.

مقامات و رهبران تجاری اتحادیه اروپا در بروکسل بر ضرورت نیاز به حمایت از شرکت‌ها و سرمایه‌گذارانی که با ایران تجارت می‌کنند، در مقابل هرگونه آثار منفی تحریم‌های مجدد آمریکا برعلیه ایران، تاکید کردند.

وزیر کشور ایالات متحده آمریکا، پنجشنبه شب به وقت آمریکا (روز جمعه به وقت ایران)، در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال گفت: رئیس‌جمهور بسیار شفاف و  واضح گفتند که هدفش، ایجاد تداخل در قراردادهای تجاری‌ای که ممکن است اروپا در نظر داشته باشد با ایران منعقد کند، نیست. او به طور شفاف گفت این ایرادی ندارد. شما (اروپاییان) هرچه که دوست دارید را انجام دهید.

هفته گذشته ترامپ با سر باز زدن از تائید التزام ایران به توافق هسته‌ای با آمریکا و ۵ قدرت جهان شامل انگلستان، فرانسه و آلمان، راهکار سرسختانه جدیدی را در قبال ایران در پیش گرفت.

به نظر می‌رسد بیانات تیلرسون با هدف مطمئن کردن مجدد اروپاییان از این است که واشنگتن نمی‌خواهد برای مجبور کردن آنها برای اجتناب از تجارت با ایران، به آنها فشار وارد کند.

تیلرسون گفت: ما ۶ ماه است که با اروپاییان در این مورد کار کردیم. آنها با این پروسه فکری همراه شده‌اند. این به این معنا نیست که لزوما به طور کامل با این مساله موافقت کرده باشند. حالا که ما سیاست‌گذاری خود را انتخاب کردیم، یک پروسه رسمی‌تر را با آنها آغاز خواهیم کرد.

وال‌استریت ژورنال گفته است که تیلرسون راجع به قرارداد چند میلیارد دلاری بوئینگ با ایران تحت توافق هسته‌ای بحث نکرد. بوئینگ که اولین شرکت مهم آمریکایی است که قرارداد مهم تجاری‌ای با ایران را به طور رسمی اعلام کرد، سال گذشته موافقت کرده است تا ده‌ها هواپیمای مسافربری را به تهران بفروشد.