رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به ثبت افزون بر ۱۴ هزار شکایت در رابطه با مشکلات رانندگان، از تعطیلی دائم و موقت ۷۰ شرکت حمل و نقل در همین راستا خبر داد. به نقل از سازمان راهداری و حملونقل جادهای، عبدالهاشم حسننیا با اشاره به فعالیت ۶۰۰ هزار راننده در بخش حملونقل […]
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به ثبت افزون بر ۱۴ هزار شکایت در رابطه با مشکلات رانندگان، از تعطیلی دائم و موقت ۷۰ شرکت حمل و نقل در همین راستا خبر داد.
به نقل از سازمان راهداری و حملونقل جادهای، عبدالهاشم حسننیا با اشاره به فعالیت ۶۰۰ هزار راننده در بخش حملونقل بار و مسافر کشور که ۳۴۰ هزار نفر از آنان رانندگان کامیون هستند، در مورد پیگیری درخواستهای کامیون داران اظهار کرد: موضوع بیمه تکمیلی رانندگان و خانوادههای آنها را در دستور کار قرار دارد که امید است با عملیاتی شدن آن بتوانیم رضایت این قشر زحمتکش جامعه را فراهم سازیم.
وی از تمام رانندگان و کامیون داران کشور خواست تا هر گونه خلل و کاستی در رابطه با وضعیت جادهها، نحوه دریافت بار و پرداخت حقالزحمه از سوی شرکتها را از طریق سامانه ۳۰۰۱۴۱ و تلفن گویای ۱۴۱ این سازمان برای رسیدگی و رفع مشکلات در این حوزه گزارش کنند که تاکنون ۱۴ هزار و ۱۰۰ مورد شکایت در این راستا از سوی رانندگان مطرح شد که منجر به تعطیلی دائم و موقت ۷۰ شرکت حملونقلی شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی از تلاش برای اجرای مکانیزه فرآیند کنترل هزینههای حملونقل بار در سراسر کشور برای جلوگیری از اجحاف حقوحقوق فعالان خبر داد و گفت: رسیدگی به توزیع لاستیک مورد نیاز برای ناوگان سنگین کشور بهصورت عادلانه، پیگیری کرایههای تانکرهای سوخترسانی و ساماندهی توزیع بار، نظارت بر دریافت کمیسیونهای دریافتی شرکتهای باربری و برخورد قاطع با موسسههای متخلف، بیمه تأمین اجتماعی رانندگان از دیگر موضوعات موردبررسی و رسیدگی سازمان راهداری و حملونقل جادهای برای رفاه رانندگان حملونقل جادهای است.
وی یکی دیگر از خواستههای رانندگان را عملیاتی کردن تن کیلومتر بار ذکر کرد و گفت: این موضوع نیز از طریق همکاری سازمان راهداری و حملونقل جادهای با وزارت متبوع، انجمن رانندگان و شرکتهای باربری و مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در دست بررسی و اقدام است.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: سالانه ۹۰ درصد مسافران از طریق ۲۲۰ هزار کیلومتر جادههای کشور جابه جا و ۶۰۰ میلیون تن کالا از این طریق حمل می شود که ۴۳۰ میلیون تن از آن دارای بارنامه است.