وزیر خارجه اردن اعلام کرد، کشورهای عربی به زودی تلاشهای دیپلماتیکی را آغاز خواهند کرد تا سازمان ملل را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ متقاعد کنند. به نقل از «اسکاینیوز»، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن اعلام کرد که کشورهای عربی به زودی تلاشهای دیپلماتیکی را آغاز خواهند کرد تا […]
وزیر خارجه اردن اعلام کرد، کشورهای عربی به زودی تلاشهای دیپلماتیکی را آغاز خواهند کرد تا سازمان ملل را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ متقاعد کنند.
به نقل از «اسکاینیوز»، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن اعلام کرد که کشورهای عربی به زودی تلاشهای دیپلماتیکی را آغاز خواهند کرد تا سازمان ملل را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و به پایتختی قدس شرقی متقاعد کنند.
وزرای خارجه ۶ کشور عضو اتحادیه عرب، روز گذشته در امان، پایتخت اردن گرد هم آمدند تا قطعنامههای پیشین این اتحادیه در رد تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا در یهودیسازی قدس اشغالی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر را بررسی کنند.
در نشست اضطراری اتحادیه عرب، که در واکنش به تصمیم خودسرانه ترامپ درباره قدس، در قاهره برگزار شده بود، کمیتهای متشکل از مصر، مراکش، عربستان سعودی، امارات و فلسطینیان، به ریاست اردن تشکیل شد.
اتحادیه عرب در نشست اضطراری خود، این اقدام ترامپ را محکوم و تأکید کرد که چنین اقدامی میتواند خشونت در منطقه را به اوج برستاد و همچنین این تصمیم ترامپ «نقض خطرناک قوانین بینالمللی» محسوب میشود و باطل و غیرقانونی است.
طبق این گزارش، وزیر خارجه اردن بعد از نشست دیروز اتحادیه عرب گفت که وزیران خارجه عضو کمیته مذکور اتخاذ مجموعه تدابیری را تا پیش از برگزاری نشست اتحادیه عرب، که طی ماه جاری در سطح وزرا برگزار میشود، پیشنهاد خواهند کرد.
از سوی دیگر، «احمد ابوالغیظ» دبیرکل اتحادیه عرب گفته است که در نشست بعدی این اتحادیه همچنین درباره نقش واشنگتن در برقراری صلح در آینده میان اعراب و اسرائیل بررسی خواهد شد. در حالیکه کشورهای عضو اتحادیه عرب معتقدند که این نقشآفرینی به خاطر جانبداری آمریکا از اسرائیل، یک تهدید است.
از سوی دیگر، «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان اعلام کرد که موضع ریاض درباره تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس، ثابت است.
الجبیر افزود، خروجی نشست امان نتایج مهم برای مقابله با تصمیم ترامپ درباره قدس بود.