این غذاها هستند که باعث تولید اخلاط شده و این اخلاط هستند که اخلاق انسانها را بوجود میآورند پس اخلاق خوب در گرو اخلاط خوب و اخلاط خوب در گرو غذای خوب و صالح است. برای اینکه لقمههای غذا گوارای وجودتان شود لازم است که به نکات مهمی توجه کافی داشت؛ با رعایت این نکات، […]
این غذاها هستند که باعث تولید اخلاط شده و این اخلاط هستند که اخلاق انسانها را بوجود میآورند پس اخلاق خوب در گرو اخلاط خوب و اخلاط خوب در گرو غذای خوب و صالح است.
برای اینکه لقمههای غذا گوارای وجودتان شود لازم است که به نکات مهمی توجه کافی داشت؛ با رعایت این نکات، گوارایی و هضم غذا بهتر و بیشتر شده و تمام بافتها، ارگانها و سلولهای بدن به وظایف خطیر خود جامه عمل میپوشانند.
طبیعتاً هرگونه کوتاهی در انجام این دستورالعملها میتواند تاثیر سوء در فرایند هضم، جذب، نگهداری و دفع مواد غذایی داشته و مشکلات مختلفی از جمله سوءمزاجها و بیماریها را ایجاد کند؛ یکی از مهمترین وظایف مادر در مدیریت منزل این است که در زمینه “مدیریت سفره” اشراف کامل داشته و بقیه اعضای خانواده نیز در انجام وظایف محوله، همکاریهای لازم را داشته باشند.
مدیریت سفره باید در همه خانوادهها بهصورت یک قاعده و قانون منسجم برنامهریزی شود چون این غذاها هستند که باعث تولید اخلاط شده و این اخلاط هستند که اخلاق انسانها را بوجود میآورند پس اخلاق خوب در گرو اخلاط خوب و اخلاط خوب در گرو غذای خوب و صالح است.
اگر دستورالعملهای ضروری در مدیریت سفره به درستی و اهتمام کامل عملی شوند هیچگاه بیماریها به سراغتان نیامده و سلامتی اعضای خانواده بیمه میشود؛ پس با دست خود سرطانها را وارد خانه خود نکنید؛ دستورالعملهای مدیریت سفره شامل موارد زیر است در انجام موارد زیر توجه کافی و وافی داشته باشید تا با عملی کردن این موارد، همیشه در صحت و سلامت کامل قرار داشته باشید.
مادران در هنگام تهیه و پخت غذا، کینه به دل نداشته باشید، با انرژی مثبت و بدون هرگونه نگرانی و استرس، فارغ از حرص و جوشها و عصبانیتها و غم و غصه و هرگونه انرژی منفی غذا درست کنید چون هرگونه حالات روحی ـ روانی در کیفیت غذا و اخلاق خانواده تاثیرگذار است.
سفره را روی زمین پهن کنید و از نشستن روی میزغذاخوری خودداری کنید چون نشستن روی زمین باعث دریافت بهتر انرژی خوب غذا شده و فرایند هضم و جذب و دفع را بهتر میکند.
غذا را دستجمعی روی سفره بخورید؛ تکخوری و تنهاخوری نکنید؛ پیامبر بزرگوار اسلام(ص) میفرمایند برکت غذا در جمع نشستن و خوردن است؛ ایشان فرمودند سه دسته ملعون هستند کسی که تنها بخورد کسی که تنها مسافرت کند و کسی که تنها بخوابد.
لقمههای غذا را با سه انگشت بخورید؛ سعی کنید در هفته، چند روز لقمههای غذارا با دست بخورید، اگر میخواهید غم، غصه، نگرانی و ناامیدی سراغتان نیاید غذا را با دست بخورید؛ غم و نگرانی و ناامیدی، پیشساز بیماریها و سرطانها هستند.
سبزیجات بیشتر بخورید، گوشت کمتر بخورید؛ زمستانها چاشنی ترشی و تابستانها چاشنی شور روی سفره قرار دهید؛ تا ۳ ساعت قبل و بعد از غذا هیچ میوهای یا نوشیدنی نخورید.
هر لقمه غذا را خوب و کامل در دهان بجوید؛ از خوردن عجولانه لقمههای غذا خودداری کنید؛ بین غدا آب نخورید غذا را با یک پَر نمک طبیعی شروع کنید و خاتمه دهید؛ تا سیر نشدهاید و هنوز اشتها به خوردن دارید از سفره فاصله بگیرید.
لقمههای غذا را با ذکر بسمالله الرحمن الرحیم شروع و در پایان دعای سفره را بخوانید؛ این رفتار را به کودکانتان آموزش دهید و از کودکان بخواهید دعای سفره را بخوانند تا برکت سفره بیشتر شود.
غذا را با مصلحات مربوطه بخورید؛ اگر ناراحت هستید یا عصبانی شدهاید از خوردن غذا پرهیز کنید؛ زیتون در وعده شام و انجیر در وعده صبحانه بخورید.