جمعیت روستایی استان لرستان به ۳۵ درصد رسید
مدیرکل امور روستایی استانداری لرستان با بیان اینکه این استان دارای ۳۵ درصد جمعیت روستایی است، گفت: سند توسعه کوهدشت تدوین شدهاست.
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، جواد آذربختی امروز در دومین جلسه هماهنگی، پیشگیری و مقابله با آتشسوزی در این شهرستان که در سالن آمفیتئاتر اداره ارشاد کوهدشت برگزار شد، اظهار داشت: شورای مشورتی بخشداران در لرستان تشکیلشده و مهرماه سال گذشته اولین همایش حضور بخشداران این استان در استانداری تشکیل شد.
وی افزود: ما مصوب کردهایم که دهیاران لرستان میتوانند تا سقف ۵۰۰ هزار تومان حداقل امکانات اطفای حریق را از ذیحساب دهیاریها هزینه کنند.
مدیرکل امور روستایی استانداری لرستان عنوان کرد: مواد اولیه بزرگترین کارخانه پتروشیمی این استان از جنوب کشور وارد و ارزشافزوده آن نیز به همان جا منتقل میشود و کالای تولیدشده آن در لرستان مصرف ندارد.
وی بیان کرد: ۱۳۰ میلیارد ارزشافزوده استان مرکزی در سال ۹۷ با حدود ۹۰۰ روستا بوده، اما ارزشافزوده ما با ۲ هزار و ۹۸۵ در لرستان ۳۳ میلیارد تومان بودهاست.
آزادبختی تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار لرستان را هزار و ۵۶۹ روستا دانست و بیان کرد: این استان دارای ۲ هزار و ۹۸۵ روستای دارای سکنه است، ۲۷۶ روستا در شهرستان کوهدشت وجود دارد.
مدیرکل امور روستایی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: تعداد جمعیت ساکن در روستاهای لرستان ۶۱۱ هزار نفر است و از این تعداد ۶۴ هزار نفر در روستاهای کوهدشت سکونت دارند.
وی تصریح کرد: تعداد خانوارهای روستایی لرستان ۱۷۰ هزار و ۱۸۰ نفر است که جمعیت ساکن روستایی شهرستان کوهدشت ۳۸ درصد است.
مدیرکل امور روستایی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: استان لرستان دارای ۳۵ درصد جمعیت روستایی بوده، اما این آمار در سرشماری سال ۱۳۴۵، ۷۵ درصد بودهاست.
آزادبختی اظهار داشت: طول راههای شهرستان کوهدشت ۷۵۰ کیلومتر است و عدم برخورداری جمعیت لرستان از راه روستایی ۱۱ درصد و نسبت برخورداری آن ۸۹ درصد است.
وی با بیان اینکه کوهدشت جزو محرومترین شهرستانهای کشور است، افزود: سند توسعه این شهرستان تدوینشده و وزیر کشور نیز پیگیر توسعه ۳۱ شهرستان محروم کشور است.