حمله به اهداف دوردست از اهداف تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش است
به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری نخستین تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش گفت: بحمدلله ویژگی هایی در پهپادهای ارتش فراهم شده است که با استفاده از سامانه های موشکی و تیرباری، عملیات موفقی علیه پرنده های بدون سرنشین و با سرنشین مهاجم در ارتفاعات بلند، انجام دهند.”حمله به اهداف دوردست از اهداف تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش است”
وی با تاکید بر بی اثر بودن تحریم های ظالمانه دشمن و محدودیتهایی که در زمینه واردات و صادرات تجهیزات دفاعی انجام داده است، افزود: توانایی، استعدادها و تعهد متخصصان غیور ارتش موجب شده تا به روزترین موشک های هوا به سطح و همچنین بمب های نقطه زن و هوشمند، بر روی پهپادها تجهیز شود که انهدام اهداف ثابت و متحرک در زمین و دریا را ممکن ساخته است.
معاون عملیات ارتش خاطرنشان کرد: نصب و استفاده از سامانه های مقابله با جنگ الکترونیک در پهپادهای ارتش، موجب شده است که این پهپادها به راحتی از سامانه های راداری عبور کرده و اهداف مورد نظر را در فواصل دور با کمترین خطای ممکن مورد تهاجم و حمله قرار بدهند.”حمله به اهداف دوردست از اهداف تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش است
امیر دریادار موسوی، حمله به اهداف دوردست و اقدام آفندی علیه اهداف ثابت و متحرک در زمین، هوا و دریا را از اهداف اصلی این تمرین بزرگ رزم پهپادی دانست.
پرندهٔ هدایتپذیر از دور یا بهاختصار: پَهپاد که به آن هواپیمای بدون سرنشین نیز میگویند، نوعی هواگرد هدایتپذیر از راه دور بیخلبان است.
بیشترین سرمایهگذاری در جهان در زمینهٔ ساخت و تجهیز پهپادها را وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا انجام دادهاست؛ بهطوریکه بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۵ حدود سه میلیارد دلار هزینه برای طراحی و ساخت و تجهیز پهپادها هزینه کردهاست. حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ باعث شد تا دولت آمریکا بودجهٔ بیشتری را به طراحی و ساخت و تجهیز پهپادها اختصاص دهد. بر اساس آخرین برآوردها ارزش این صنعت در سال ۲۰۲۰، بالغ بر ۱۲۷ میلیارد دلار خواهد شد.
نشریه هیل در سال ۲۰۱۹ نوشت ایران در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت پهپادی است. ایران در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشتهاست
- منبع خبر : ایسنا