بر اساس تازهترین تحقیقات صورت گرفته، استفاده از گوشیهای همراه بهخودی خود موجب مرگ انسان نمیشوند اما نکاتی است که باید برای حفظ سلامتی خود آنها را رعایت کنیم. مؤسسات تحقیقاتی دولتی با عنوان «برنامه ملی شناخت دستگاههای مضر برای سلامتی انسان» بهتازگی در گزارشی اعلام کردهاند که تلفن همراه بهخودی خود موجب مرگ و […]
بر اساس تازهترین تحقیقات صورت گرفته، استفاده از گوشیهای همراه بهخودی خود موجب مرگ انسان نمیشوند اما نکاتی است که باید برای حفظ سلامتی خود آنها را رعایت کنیم.
جان بوچر، دانشمند ارشد مؤسسه NTP در تشریح این موضوع میگوید: در این تحقیقات که برروی موشها صورت گرفته است، تشعشعات و پرتوهای حاصل از فعالیت تلفن همراه روی ایجاد تومورهای سرطانی یا افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای خاص تأثیری نگذاشته است و اگر هم این مسأله تأثیرگزار بوده، احتمال بسیار ضعیفی داشته و بیشتر به خاطر جهشهای ژنتیکی موشها اتفاق افتاده است.
وی در ادامه افزود: وضعیت سلامتی موشهایی که در بلندمدت در برابر امواج موبایل قرار گرفتند با آن دسته از موشهایی که در برابر این امواج قرار نگرفتند، تفاوتی ندارد. البته این در حالی است که قرار گرفتن در برابر امواج موبایل مشکلات دیگری همچون اختلالات خواب، سردرد، چشم درد و افسردگی را برای آنها در پی خواهد داشت.
جان بوچر تأکید کرد که کاربران گوشیهای هوشمند باید نکات زیر را رعایت کنند تا سلامتی خود و اطرافیان خود را تا حد امکان تضمین کنند:
۱. هنگام استفاده از گوشی همراه و تماس گرفتن با مخاطبان، از هندزفری و هدفون استفاده کنید و برای صحبت کردن، گوشی را در کنار گوش و سر خود نگذارید.
۲. در صورت نیاز نداشتن به تلفن همراه آن را خاموش کرده یا روی حالت پرواز قرار دهید.
۳. هنگام خواب، علاوه بر خاموش کردن دستگاه آن را از خود دور کنید.
۴. تلفن همراه به هیچ عنوان زیر سر و بالشت خود نگذارید.
۵. تلفن همراه را در جیبهای شلوار یا پیراهن خود که در فاصله بسیار نزدیکی به بدن قرار دارد، قرار ندهید.
۶. در صورت نیاز نداشتن به اینترنت و سرویسهای آنلاین، اتصال اینترنت همراه یا وای فای گوشی خود را خاموش کنید.
وی همچنین خاطرنشان کرد که برندهای برتر تکنولوژی معمولاً تلفن همراه با کیفیتتر و بهتری را ارائه میدهند بنابراین بهتر است کاربران برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان خود از گوشیهایی که درصد ساطع کردن امواجشان کمتر است، استفاده و خریداری کنند.