ستاره شناسان دوردست ترین شی آسمانی در منظومه شمسی را رصد کردند که ۱۱ میلیارد مایل با زمین فاصله دارد. به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از آسوشیتدپرس، ستاره شناسان دوردست ترین شی در منظومه شمسی را رصد کردند. آنها این شی آسمانی صورتی رنگ را Farout نامیده اند. اتحادیه بین المللی […]
ستاره شناسان دوردست ترین شی آسمانی در منظومه شمسی را رصد کردند که ۱۱ میلیارد مایل با زمین فاصله دارد.
به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از آسوشیتدپرس، ستاره شناسان دوردست ترین شی در منظومه شمسی را رصد کردند. آنها این شی آسمانی صورتی رنگ را Farout نامیده اند.
اتحادیه بین المللی ستاره شناسی این خبر را اعلام کرده است. به گفته دانشمندان «فاروت» حدود ۱۲۰ واحد ستاره شناسی با ما فاصله دارد. به عبارت دیگر فاصله این شی آسمانی تا زمین، ۱۲۰ برابر فاصله سیاره خاکی تا خورشید و یا ۱۱ میلیارد مایل است.
رکورد قبلی دورترین شی آسمانی در منظومه شمسی به سیاره کوتوله Eris تعلق داشت که فاصله آن تا زمین معادل ۹۶ واحد ستاره شناسی بود. این درحالی است که پلوتو ۳۴ واحد ستاره شناسی با ما فاصله دارد.
اسکات شپارد از موسسه کارنگی می گوید: این شی آسمانی دوردست چنان آرام حرکت می کند که چند سال طول می کشد تا مدار آن مشخص شود. ممکن است بیش از هزار سال طول بکشد تا دور خورشید مدار بزند.
شپارد و گروهش با استفاده از تلسکوپی در هاوایی این سیاره کوتوله را بررسی کردند. البته تلسکوپی در شیلی نیز یافته های آنان را تایید کرد.
قطر این سیاره ۳۱۰ مایل است و سایه صورتی رنگ آن نشان می دهد در این سیاره یخ زیادی وجود دارد.