وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ستاد مقابله با تحریم با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور، با برگزاری منظم و هفتگی جلسات به دقت مسائل را رصد می کند. مسعود کرباسیان در مراسم تکریم و معارفه روسای کل سابق و جدید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، افزایش سهم بیمه های خصوصی در بازار بیمه کشور را از جمله موفقیت […]
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ستاد مقابله با تحریم با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور، با برگزاری منظم و هفتگی جلسات به دقت مسائل را رصد می کند.
مسعود کرباسیان در مراسم تکریم و معارفه روسای کل سابق و جدید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، افزایش سهم بیمه های خصوصی در بازار بیمه کشور را از جمله موفقیت های بیمه مرکزی در سالهای اخیر عنوان کرد و با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش سهم بیمه، بویژه بیمه های عمر گفت: بیمه ها در شرایط سخت مخصوصا در بلایای طبیعی در کنار مردم هستند.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: در زلزله سال گذشته استان کرمانشاه بیمه ایران جزو دستگاههای خدمت رسانی بود که با مدیریت بیمه مرکزی، در کوتاه ترین زمان در مناطق زلزله زده حضور یافتند و کار پرداخت خسارت را آغاز کرد.
کرباسیان با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری و ارائه یازده راهکار برای رفع مشکلات اقتصادی اظهار داشت: ستاد مقابله با تحریم با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور، با برگزاری منظم و هفتگی جلسات به دقت مسائل را رصد می کند.
وی با بیان اینکه بیمه مرکزی سکان بیمه کشور را در اختیار دارد، گفت: نقش بیمه ها در شرایط فعلی کشور به واسطه کاهش ریسک و گسترش چتر حمایتی بر سر تولید و مراودات اقتصادی در کشور از اهمیت خاصی برخوردار است.
کرباسیان از طرح «سنهاب» (سامانه نظارت و هدایت الکترونیکی بیمه)، به عنوان طرح اول IT کشور نام برد که در زمان مدیریت همتی در بیمه مرکزی اجرا شد.
سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی در این مراسم، ضمن تشریح برنامه های آتی خود در خصوص ساماندهی صنعت بیمه کشور اظهار داشت: صنعت بیمه کشور باید از حالت جزیره ای خود بیرون آمده و نقشی بیش از پیش در عرصه اقتصاد کشور بویژه بازار سرمایه ایفا کند.
بنا بر این گزارش، عبدالناصر همتی رئیس کل سابق بیمه مرکزی جمهوری اسلامی نیز طی سخنانی در ادامه مراسم، با بیان اینکه کارهای خوبی در چند سال اخیر در صنعت بیمه کشور انجام شده است، تدوام و تکمیل برخی موضوعات مهم در حال اجرا از جمله حاکمیت شرکتی، افزایش سرمایه و کفایت ذخایر شرکت های بیمه ای را جزو مباحثی دانست که با به سرانجام رسیدن آنها، بیمه مرکزی، شرکت های بیمه و بیمه گذاران، همگی از آن منتفع می شوند.
وی عدم بروز مشکلات جدی برای صنعت بیمه کشور طی بیش از دو سال اخیر، با وجود بروز برخی وقایع ناگوار و خسارت بار را نشانه بلوغ این صنعت خواند که نوید آینده ای بهتر را میدهد.