سرویس بهداشتی هوشمند بیماری را تشخیص می دهد
به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، در شرایطی که امروزه برای بررسی وضعیت سلامت انسان، از آزمایش ادرار و مدفوع و حضور طولانی مدت در آزمایشگاه های مختلف استفاده می شود، در آینده این امر منسوخ شده و سرویس بهداشتی هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی می توانند خود به عنوان آزمایشگاه عمل کرده و ادرار و مدفوع افراد مختلف را اسکن کرده و تجزیه و تحلیل کنند.
تجزیه و تحلیل مدفوع انسان برای تشخیص شرایط دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می گیرد و از این کار برای شناسایی مشکلاتی همچون عفونت ، جذب نامناسب مواد مغذی یا سرطان بهره گرفته می شود. آزمایش ادرار نیز شناسایی بیماری های کلیه ، بیماری های کبدی و دیابت را در مراحل اولیه شکل گیری آنها ممکن می کند.
سرویس های بهداشتی مبتنی بر هوش مصنوعی دارای ابزار مختلفی برای تجزیه و تحلیل مدفوع و ادرار هستند و امکان اتصال به گوشی های هوشمند یا تبلت را برای انتشار یافته های خود دارند. البته هنوز برای تجاری سازی این نوع محصولات به زمان قابل توجهی نیاز است.
“بدون شک این هوشمند شدن تبعاتی هم در پی دارد و ممکن است به نظر بسیاری از شما انسان را به سمت تنبلی بکشاند، ولی نکات مثبت آنهم کم نیست. یکی از مزیتهای این فناوری این است که افراد وسواسی دیگر نگران فشردن دکمه سیفون نخواهند بود! شما تنها به الکسا دستور میدهید که سیفون را بکشد و دیگر نیازی نیست دستتان را به سطحی پر از باکتری بزنید. البته این مکالمه با دستیار امری ضروری نیست و راههای دیگری ازجمله استفاده از سنسور برای کشیدن سیفون طراحی شده است.”
- منبع خبر : مهر