سیاستهای وصول مطالبات بانک توسعه تعاون بازنگری و اصلاح شد
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، بانک توسعه تعاون درراستای مسئولیتهای اجتماعی در جهت حمایت از تولید واشتغالزایی در بخش تعاون، سیاستهای وصول مطالبات را بازنگری و اصلاح نمود.
بر اساس ابلاغیه بانک توسعه تعاون برخی مفاد ” سیاستهای وصول مطالبات در سال ۹۸″ در بخش عقود مشارکتی و امهال تسهیلات عقود مبادلهای، اختیار تغییر ضامنین و بخشش ۶ درصد وجه التزام تأخیر تأدیه دین در تسهیلات اعطایی و ۸ درصد وجه التزام تأخیر تأدیه دین در ضمانتنامههای ضبطشده در جهت حمایت از تولید واشتغالزایی بخش تعاون مورد اصلاح و بازنگری قرار گرفت.
در مورد مبلغ وجه التزام تأخیر تأدیه دین در بازنگری عقود مشارکتی در این ابلاغیه مقرر گردید تقسیط عقود مشارکتی از سیاستهای وصول حذف گردد. همچنین تمدید عقود مشارکتی منوط به انتقال مانده بدهی به طبقه تسهیلاتی گردید و واحدهای اجرایی مجاز به تغییر طبقه تسهیلات امهالی به طبقه جاری، مادامیکه حداقل ۲۰ درصد از بدهی (اصل و سود) تسهیلات گیرنده وصول نگردیده است نمیباشد.
لازم به ذکر است پس از وصول حداقل ۲۰ درصد از کل مبلغ قرارداد تسهیلات امهالی و در صورت عدم هرگونه نکول در ایفای تعهدات از جانب مشتریان بانک توسعه تعاون واحدهای اجرایی میتوانند نسبت به انتقال تسهیلات مذکور به طبقه تسهیلات جاری اقدام نمایند.
گفتنی است بر اساس این اصلاحیه اختیار تغییر یک یا دو ضامن در هنگام امهال تسهیلات به رکن اعتباری مدیریت شعب استانهای بانک توسعه تعاون تفویض گردیده است.
لازم به ذکر است بخشش مبلغ وجه التزام تأخیرتأدیه دین مشتریان بانک توسعه تعاون به میزان ۶ درصد در تسهیلات اعطایی و ۸ درصد در ضمانتنامههای ضبطشده توسط کلیه سطوح بازنگری و اصلاح شد