به گزارش صبح اقتصاد سخنگوی گمرک گفت: ایران در هفت ماه سال ۱۴۰۰ به ۱۴۲کشور دنیا کالا صادر کرده و از ۱۱۰کشور نیز کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کرده است. به گزارش ایلنا، سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: کشورمان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان مهرماه، حدود ۹۹میلیون تن کالا به ارزش تقریبی ۵۵ میلیارد دلار را با کشورهای جهان تبادل کرده است.وی افزود: در این مدت۱۴۲کشور به صورت مستقیم کالای ایرانی را خریداری کردند و ۱۱۰کشور نیز فروشنده کالا به ایران بودند.لطیفی در خصوص مقاصد صادراتی کالاهای ایرانی گفت: ۷۵٫۲میلیون تن کالا به ارزش ۲۷میلیارد و ۷۴میلیون دلار در هفت ماه گذشته صادر شده که چین با هفت میلیارد و ۶۸۹میلیون دلار، عراق با پنج میلیارد و ۴۸۳میلیون دلار، ترکیه با سه میلیارد و ۳۹۷میلیون دلار، امارات با دو میلیارد و ۵۹۰میلیون دلار و افغانستان با یک میلیارد و ۱۲۶میلیون دلار پنج مقصد اول صادرات کالای ایرانی بودند.وی افزود: کشورهای «سوازیلند» با هزار و ۸۰۰دلار، «کومور» با پنج هزار و ۹۳۲دلار، «گواتمالا» با ۶هزار و ۲۶۴دلار،»اکوادور» با ۶هزار و ۵۳۴دلار، «انگولا» با ۶هزار و ۶۲۸دلار، «هندوراس» با ۶هزار و ۸۰۰دلار،» نیکاراگوئه» با هفت هزار و ۶۶۷دلار،و «لائوس» با ۹هزار و ۸۰۰دلار، هشت کشوری بودند که کمترین خرید را از ایران داشتند.لطیفی در خصوص واردات کشور در هفت ماه سال ۱۴۰۰گفت: در این مدت ۲۳میلیون و ۵۰۵هزار تن کالا به ارزش ۲۷میلیارد و ۷۳۹میلیون دلار از گمرکات اجرایی ترخیص شد که « امارات» با هشت میلیارد و ۵۹۶میلیون دلار، «چین» با ۶میلیارد و ۱۰۷میلیون دلار،» ترکیه» با دومیلیارد و ۸۶۱میلیون دلار، «آلمان» با یک میلیارد و ۳۹میلیون دلار و» سوئیس» با یک میلیارد و ۳۵میلیون دلار، پنج کشور اول فروش کالای مورد نیاز کشور در هفت ماه نخست سال بودند.وی افزود: کشورهای» ترینیدادو توباگو» با چهار هزار و ۹۷۶دلار، «لتونی» با ۱۶هزار و ۵۷۴دلار،» ایسلند» با ۱۶هزار و ۸۷۹دلار، «کامرون» با ۲۵هزار و ۹۵۱دلار،» سرزمین های جنوبی فرانسه» با ۶۷هزار و ۷۵۴دلار، «شیلی» با ۸۳هزار و ۷۴۹دلار و «کاستاریکا» با ۸۶هزار و ۵۹۶دلار به ترتیب کمترین میزان فروش کالای موردنیاز را به کشورمان داشتند.
سخنگوی گمرک اعلام کرد:
صادرات ایران به ۱۴۲ کشور دنیا در ۷ ماه
سخنگوی گمرک گفت: ایران در هفت ماه سال 1400 به 142کشور دنیا کالا صادر کرده و از 110کشور نیز کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کرده است
لینک کوتاه :
https://sobh-eqtesad.ir/?p=158397
برچسب ها
شمارش معکوس برای فرکانسهای ۵G
با توجه به اهمیت توسعه اینترنت نسل پنجم در کشور، لزوم مزایده فرکانسهای لازم برای توسعه فناوری بیش از پیش احساس می شد و آنطور که مسئولان می گویند قرار است در هفته جاری تکلیف فرکانس های محدوده ۳۶۰۰ و ۳۸۰۰ روشن شود.
جزئیات حذف ۴ صفر از پول ملی/تغییر نام ریال بستگی به تایید مجلس دارد
مدیرکل سیاست های اقتصادی بانک مرکزی با ارایه جزئیاتی از حذف ۴ صفر از پول ملی اظهار داشت: تغییر نام ریال براساس مصوبهای خواهد بود که مجلس شورای اسلامی در نوبت بررسی در صحن علنی دارد.
معاون استاندار:
دیدار عمومی رییس جمهور با مردم کرمانشاه روز پنجشنبه برگزار میشود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه از جابجایی برنامه دیدار عمومی رییس جمهور با مردم استان خبر داد و گفت: این دیدار قرار بود ساعت ۱۶ فردا چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت برگزار شود که به ساعت ۱۰ روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت موکول شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.