در جلسه مشترک عصر روز گذشته دبیران کل احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و هیئت رئیسه فراکسیون امید، مطرح شد که کارگروه مشترکی بین این دو ارگان شکل بگیرد. احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به جلسه عصر روز گذشته (یکشنبه) این شورا با هیئترئیسه فراکسیون امید اظهار داشت: این جلسه […]
در جلسه مشترک عصر روز گذشته دبیران کل احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و هیئت رئیسه فراکسیون امید، مطرح شد که کارگروه مشترکی بین این دو ارگان شکل بگیرد.
احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به جلسه عصر روز گذشته (یکشنبه) این شورا با هیئترئیسه فراکسیون امید اظهار داشت: این جلسه که در دو بخش برگزار شد، نخستین جلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هیئترئیسه فراکسیون امید، طی دو سال و اندی از آغاز به کار مجلس دهم بود.
وی درباره محورهای مورد بحث در این جلسه گفت: در بخش نخست این جلسه، نقطه نظرات دبیران کل احزاب مطرح شد که بیشتر حول عملکرد فراکسیون امید، موقعیت اصلاحطلبان در حال حاضر و نحوه تعامل آنها با دولت بود. در بخش دوم این جلسه، اعضای هیئترئیسه فراکسیون امید به تشریح عملکرد فراکسیون از آغاز به کار مجلس دهم پرداختند.
شریف تصریح کرد: نبودن ارتباطات لازم میان احزاب اصلاحطلب و فراکسیون امید، باعث شده تا عملکرد این فراکسیون، انعکاس خوبی نداشته باشد؛ به طوری که دبیران کل احزابِ حاضر در جلسه، اطلاعات اندکی از عملکرد فراکسیون امید داشتند.
وی در همینباره تصریح کرد: به همین دلیل و برای ایجاد ارتباطات بیشتر، پیشنهاد بعضی اعضای حاضر این بود که کارگروه مشترکی میان فراکسیون امید و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تشکیل شود تا جلسات آینده با دستور کار مشخصی برگزار شود. این پیشنهاد با نظر مساعد اکثریت اعضاء مواجه شد.
شریف با اشاره به دیگر مباحث مطروحه در جلسه روز گذشته اضافه کرد: مطرح شد که اکنون شرایط کشور به خصوص در بُعد اقتصادی و معیشتی اقتضاء میکند تا مجلس، واکنش بهتری از خود نشان بدهد. چون تلقی جامعه این است که دولت مستقر، مورد حمایت اصلاحطلبان است، پس اصلاح طلبان باید در نقد دولت پیشگام باشند؛ یعنی به همان نسبت که از دولت حمایت میکنند، نقطه ضعفها را هم از تریبون مجلس بیان کنند.
شریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حاضران در جلسه به مشی مدیریتی عارف در فراکسیون امید انتقاد داشتند، گفت: عارف از این موضوع مطلع است چون در اظهارات خود به این موضوع اشاره کرد اما نظر حاضران به خصوص اعضای هیئت رئیسه فراکسیون امید این بود که چون عارف، علاوه بر ریاست فراکسیون، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، نمیتواند در قاموس یک نماینده ظاهر شود و ابراز نظر کند.
دبیرکل حزب همبستگی دانشآموختگان ایران افزود: شخص عارف گفت که مشی من این است که برای جلوگیری از بروز اختلاف میان اصلاحطلبان، در برابر موضوعات سکوت کنم.