عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس علل پایین بودن کیفیت نان را تشریح کرد. محمدنعیم امینیفرد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از کیفیت نان، اظهار داشت:کیفیت نان نسبت به یک دهه گذشته افزایش یافته اما ضایعات فراوان کماکان نشاندهنده کیفیت نامطلوب آن است. وی با بیان اینکه عوامل متعددی در […]
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس علل پایین بودن کیفیت نان را تشریح کرد.
محمدنعیم امینیفرد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از کیفیت نان، اظهار داشت:کیفیت نان نسبت به یک دهه گذشته افزایش یافته اما ضایعات فراوان کماکان نشاندهنده کیفیت نامطلوب آن است.
وی با بیان اینکه عوامل متعددی در کیفیت بد نان موثر است، افزود: الگوهای پخت نان در نانواییها و پرداخت یارانه که دولت در ارتباط با نان به مردم پرداخت میکند مهمترین علت کیفیت پایین نان است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه نان در سبد غذایی اقشار پایین جامعه سهم قابل توجهای دارد، متذکر شد: بنابراین یارانه نقدی باید به دهکهای پایین جامعه که واقعاً نیازمند آن هستند پرداخت شود.
امینیفرد با بیان اینکه کیفیت گندم تولیدی بر کیفیت نان تاثیر گذار است، گفت: شکی نیست که گندمهای خارجی با کیفیتتر و ارزانتر از گندمهای داخلی هستند اما از طرف دیگر باید توجه کرد که گندم کالای استراتژیک است لذا نمیتوانیم کاملاً درباره این منبع غذایی وابسته به خارج باشیم.
وی تصریح کرد:استفاده از تکنولوژیهای جدید برای اصلاح بذر و پایین آوردن قیمت تمام شده گندم، تغییر الگوی پخت و همچنین افزودن مکملهای غذایی میتواند در افزایش کیفیت نان موثر باشد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با بیان اینکه افزایش قیمت نان بدون افزایش کیفیت آن پذیرفتنی نیست، افزود: با توجه به اینکه دهکهای پایین جامعه بیشترین مصرف کننده نان هستند، لذا افزایش قیمت نان بدون در نظر گرفتن وضعیت مالی مردم یقیناً با عدالت اجتماعی در تضاد است.