قالیباف: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است قالیباف: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است
قالیباف: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است قالیباف: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است. مشکل پول و نبود امکانات نیست.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است. مشکل پول و نبود امکانات نیست.

به گزارش صبح اقتصاد، محمدباقر قالیباف در مراسم اختتامیه جایزه سردار سرلشکر حاج حسین همدانی بیان کرد: جا دارد از کسانی که با قلم و فعالیت‌هایشان یاد شهدا را زنده نگه می‌دارند تشکر کنم. آنها میراث داران شهدا هستند. بی‌شک این هم ادامه راه شهدا است. اهل قلم و اهل هنر مجاهدینی هستند که در این عرصه مجاهدت می‌کنند.

وی ادامه داد: در طول این ۴۰ سال فشارها و تهدیدهای متعدد را شاهد بودیم و دشمنی دشمنان را در زمینه های مختلف در اوج خودش دیدیم. همه به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران بودند. با فرهنگ خداباوری، فرهنگ خودباوری و فرهنگ مردم باوری که در بین مردم ما و نظام وجود دارد، دشمنان به طرق مختلف شکست خورده است. حزب الله و حزب شیطان هیچوقت با یکدیگر کنار نمی‌آیند.

قالیباف ادامه داد: امروز درگیر دو جنگ اقتصادی و رسانه ای هستیم که خط مقدم ما را تشکیل داده‌اند. جنگ رسانه‌ای اثر گذارتر از جنگ اقتصادی است. در پیروزی در جنگ اقتصادی باید ابتدا پیروز جنگ رسانه‌ای باشیم. جنگ نابرابر و سختی وجود دارد. تحریف، دروغ، به ظاهر حرف درست زدن و در باطن ظلم در آن وجود دارد. به تعبیر دیگر ما در دو جنگ تحریف و تحریم میان حزب الله و حزب شیطان قرار داریم.

رییس مجلس با بیان اینکه بقای انقلاب و نظام را از ۱۵ خرداد سال ۴۲ تا کنون مشاهده می‌کنیم، گفت: جهاد تبیین یک اصل مهم است. از موضوعات با رابطه علت و معلولی دفاع کنیم. نویسندگان و هنرمندان ما در این طریق مجاهدت می‌کنند ما باید این روش را زنده نگه داریم. شاهدیم که مدافعان حرم چه کارهایی کرده‌اند؛ جوان‌ها آمدند. یک زمان در بین خودمان که از بچه‌های جنگ بودیم می‌گفتیم اگر جنگ شود آیا باز هم جوانان می‌آیند؟ عده‌ای می‌گفتند خیر، اما دومرتبه شاهد بودیم جوانان از شهر و روستا آمدند. انسجامی که در جهان اسلام دیدیم و همدلی بین تشیع و اهل سنت را هم در این بین مشاهده کردیم. هر دوره‌ای که باشد سنت های الهی پا بر جاست.

این فرمانده دوران دفاع مقدس یادآور شد: هژمونی آمریکا در منطقه به هم ریخته است و اکنون در پی بازتعریف هژمونی خود در منطقه است. این به برکت خون شهدا است. اهل قلم، اهل منطق و اهل سخن باید به تبیین این موارد بپردازند.

قالیباف با بیان اینکه چرا عمق استراتژیک در کابل و پنجشیر نیست؟ توضیح داد: تبیین این موضوع برای جوانان بسیار مهم است که جمهوری اسلامی ایران با چه منطقی و تحلیلی پیش می‌رود. اگر باورها تغییر پیدا کرد باید در برابرش ایستاد. باید در برابر تحریف انقلاب ایستاد.

وی یادآور شد: حفظ این انقلاب را هم اکنون مقام معظم رهبری ادامه داده است. اگر در مدیریت جمهوری اسلامی دچار کمبودی هستیم به این دلیل است که در عمل مبانی ما چیز دیگری شد و از خدا باوری، خودباوری و مردم باوری  فاصله گرفتیم. اگر در جامعه ای ربا و ریا بود آن جامعه موفق نخواهد شد. اساس انقلاب اسلامی مردم است. ما مردم را از فرهنگ و اقتصاد دور کردیم. دیدیم گروه های مردمی و مدافعان حرم چطور در برابر ارتش داعش ایستاد. تیپ ۳۲ انصارالحسین همدان مظلوم و حاشیه نشین بودند، در عملیات والفجر ۳ برای نخستین بار شهید همدانی را از نزدیک دیدم. لشکر ۴۱ ثارالله کرمان و ۳۲ انصارالحسین همدان را مردم شکل دادند.

وی تاکید کرد:  آیا این اعتماد به مردم در بخش‌های مختلف اقتصاد و مدیریت نقش دارد؟ به نظر شما اگر با همان فرهنگ دولتی می‌خواستیم جنگ کنیم به پیروزی در دفاع مقدس می‌رسیدیم؟ ما از ظرفیت مردم در اداره کشور استفاده نمی‌کنیم. سیستم بروکراسی موجود در کشور این اجازه را نمی‌دهد. از عزل بنی صدر تا شکست حصر آبادان حدود ۳۰ یا ۴۰ روز گذشت، ما در امکانات تحولی نداشتیم بلکه باورها تقویت شد. اگر همین نگاه در حوزه اقتصاد باشد و توجه به عدالت محوری باشد، شایسته سالاری و شایسته پروری در اصل تصمیم‌های ما قرار گرفت، اداره کشور هم درست خواهد شد. باورهای غلط و مدیران ناکارآمد دو مشکل اساسی ما در کشورداری است. مشکل پول و نبود امکانات نیست. برای این اصول باید وقت و انرژی بگذاریم و خدا هم کمک خواهد کرد.

قالیباف گفت: شاهد بودیم روزی در کشور شعار نه غزه نه لبنان سر دادند اما چند سال بعدش چه جمعیتی برای تشییع پیکر حاج قاسم به میدان آمد. در اوج شهادت برنامه ریزی و عقلانیت است. در جبهه اقتصادی هم این موارد اگر باشد یقینن اقتصاد هم درست خواهد شد.