مقررات دستوپاگیری سر راه تولید و صادرات وجود دارد
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید به اینکه مقررات و قوانین دستوپاگیری بر سر راه تولید و صادرات وجود دارد گفت: مجلس و دولت در سالهای گذشته بهجای در پیشگرفتن سیاست مقرراتزدایی بیشتر به دنبال مقرراتزایی بودند.
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، حسین سلاحورزی امروز در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان لرستان با تاکید به اینکه طراحان و معماران تحریم علیه ایران به دنبال فلج شدن اقتصاد کشور هستند، اظهار داشت: از آنجایی که تحریمها تا حدودی بر روی کاهش صادرات نفتی ایران تاثیر داشته است، بنابراین ناجی صادرات کشور صادرکنندگان غیرنفتی هستند.
وی افزود: در چنین شرایطی باید به کاستیها و کمبودهای تامین مالی صادرکنندگان پرداخت و مشکل کاهش تولید، نبود سرمایه در گردش و نیازهای نقدینگی را مورد بررسی قرار داد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: اگر مشکلات و چالشهای صادرات را پیدا کنیم میتوانیم طی مدت زمان مشخص آنها را برطرف کنیم.
وی با اشاره به شاخصهای رفاه در ایران بیان کرد: بر اساس بررسیهای انجامشده در ۱۰ سال گذشته تاکنون شاخص رفاه در کشور ایران بهبود پیدا نکرده و همچنان در رتبه ۱۱۹ است.
سلاحورزی تصریح کرد: زمانی که شاخصهای رفاه را تحلیل میکنیم؛ میبینیم شاخصهایی مانند آموزش، درمان و غیره که با منابع مالی دولت و حاکمیت در ارتباطاند دارای شرایط بهتری هستند. اما کشور در شاخصهایی که به کیفیت تصمیمگیری اقتصادی دولت بستگی دارد در بدترین شرایط است.
وی با بیان اینکه به ازای هر یک نمره بهبود شاخص اقتصادی کشور تا ۱٫۷ درصد امکان رشد اقتصادی وجود دارد، گفت: در چنین شرایطی امکان بیش از ۳ درصد رشد صادرات و جذب سرمایهگذاری خارجی وجود دارد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید به اینکه مقررات و قوانین دستوپاگیری بر سر راه تولید و صادرات وجود دارد، اظهار داشت: مجلس و دولت در سالهای گذشته به جای در پیشگرفتن سیاست مقرراتزدایی بیشتر به دنبال مقرراتزایی بودند.
وی افزود: امیدوار هستیم که در شرایطی که کشور دچار کمبود منابع مالی است بتوانیم با استفاده از استراتژی بهبود فضای کسبوکار عقبماندگیهای موجود را جبران کنیم.