نگاهی متفاوت به بازگشایی استادیوم آزادی؛ آینه عبرت
نگاهی متفاوت به بازگشایی استادیوم آزادی؛ آینه عبرت
مستعمل و ناایمن شدن ورزشگاه آزادی به مرور زمان این واقعیت را به دنبال داشت که باید با اولویت قرار دادن موضوع تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی، از تکرار چنین اتفاق‌هایی که هزینه‎‌های زیادی را برای بازسازی تحمیل می‎‌کند، پرهیز شود.

نگاهی متفاوت به بازگشایی استادیوم آزادی؛ آینه عبرت

به گزارش واحد ورزشی خبرگزاری صبح اقتصاد ورزشگاه آزادی پس از نزدیک به دو سال که از آغاز عملیات بازسازی آن می‌گذرد، آماده افتتاح شده و این هفته قرار است در صورت صدور مجوز شورای تامین استان تهران، با دیدار استقلال و سپاهان در روز ۱۳ دی رسما بار دیگر میزبان مسابقات فوتبال باشد.

طبق برآوردها، بیش از هزار میلیارد برای بازسازی کامل ورزشگاه آزادی بودجه لازم است و با وجود آماده شدن ورزشگاه بزرگ کشورمان برای میزبانی از مسابقات، فازهای بعدی بازسازی هم ادامه پیدا خواهد کرد تا این استادیوم بار دیگر نونوار شود و با رفع کامل خطراتی که درباره سازه‌های آن وجود داشت، دوباره میزبان مسابقات خاطره‌انگیر فوتبال کشورمان باشد.

در کنار خبر بازگشایی مجدد استادیوم آزادی، عملیات ساخت یک ورزشگاه ۴۰ هزار نفری هم که از گذشته طرح‌ریزی شده، قرار است سرعت بگیرد تا در کنار استادیوم صدهزار نفری، کمک حال فوتبال ملی و باشگاهی باشد. با این حال تجربه بازسازی ورزشگاه آزادی آن هم با یک هزینه گزاف نشان داد که فوتبال ایران بیشتر از آن که به ساخت استادیوم جدید نیاز داشته باشد، به اولویت قرار دادن نگهداری ورزشگاه‌ها و اماکن ورزشی نیاز دارد.

  • منبع خبر : ایرنا