انتخاب هیئت‌رئیسه کمیسیون‌های جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام
انتخاب هیئت‌رئیسه کمیسیون‌های جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از انتخاب رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون‌های جدید این مجمع خبر داد. محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: مصوبه جلسه امروز مجمع به تعیین یک کمیسیون خاص با حضور ۱۶ نفر از اعضای مجمع برای بحث حول محور راهکارهای عملیاتی درباره نحوه پیاده‌سازی […]

رضایی

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از انتخاب رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون‌های جدید این مجمع خبر داد.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: مصوبه جلسه امروز مجمع به تعیین یک کمیسیون خاص با حضور ۱۶ نفر از اعضای مجمع برای بحث حول محور راهکارهای عملیاتی درباره نحوه پیاده‌سازی سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب و ارائه آن به صحن مجمع و خدمت رهبر انقلاب اختصاص داشت.

وی افزود: امروز همچنین دو کمیسیون جدید مجمع تشکیل جلسه دادند و اعضای هیئت رئیسه آنها مشخص شد که آقای شمخانی به‌عنوان رئیس کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی و آقای آقازاده و سردار وحیدی هم به‌ترتیب به‌عنوان نواب رئیس و دبیر این کمیسیون انتخاب شدند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همچنین در جلسه کمیسیون اقتصادی، بازرگانی و اداری نیز بنده به‌عنوان رئیس و آقای قالیباف هم به‌عنوان نایب‌رئیس اول و آقای داودی نیز به‌عنوان نایب‌رئیس دوم و آقامحمدی هم به‌عنوان دبیر این کمیسیون انتخاب شدند.

رضایی درباره وضعیت اجرای سیاست‌های کلی نظام ابلاغی از سوی رهبر انقلاب، اظهار داشت: این سیاست به‌دلیل اینکه پس از قانون اساسی و قبل از قانون مجلس قرار دارد، باید در اداره کشور ساری و جاری شود و به‌تعبیری یکی از ابزارهای مهم اعمال ولایت است، ولی وضعیت اجرای این سیاست‌ها در کشور آن طور که انتظار می‌رود، اجرا نمی‌شود.

رضایی تصریح کرد: تدوین سیاست‌های کلی نظام طبق قانون اساسی به‌عهده رهبری است و ایشان سیاست‌های کلی را با مشورت مجمع تشخیص تدوین می‌کنند. سران سه قوه، رئیس صدا و سیما و فرماندهان نیروهای مسلح مسئول اجرای این سیاست‌ها بوده و باید این سیاست‌ها را برای اجرا در زیرمجموعه خود تبدیل به آیین‌نامه و دستورالعمل کنند.

وی در پاسخ به مطلبی مبنی بر اینکه ترامپ اعلام کرده سپاه را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار می‌دهد، گفت: ترامپ انسان عجولی است و قبل از این‌که این بازی را شروع کند شکست می‌خورد، ایران امروز بسیار قوی‌تر از ایران ۱۰ سال قبل است و ما امروز توانمندی‌های بزرگی در عرصه سیاسی و دفاعی داریم؛ ترامپ بهتر است وارد این بازی  نشود وگرنه خیلی زود شکست می‌خورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  ادامه داد: ما در موضوع دفاع با کسی شوخی نداریم و دفاع از کشور را یک واجب بزرگ می‌دانیم که حاضریم برای آن در خارج از مرزها جان خودمان را تقدیم کنیم و در این زمینه آنچه را تشخیص دهیم فراهم و استفاده کنیم. البته بارها گفته‌ایم که ما دفاع از کشور را در چارچوب استاندارد بین المللی انجام می‌دهیم و هیچ‌گاه به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده‌ایم و در آینده هم نخواهیم بود.

رضایی درباره اظهارات اخیر ترامپ درباره برجام خاطرنشان کرد: از اخباری که ما در اختیار داریم مشخص است که ترامپ می‌خواهد موضوع تمدید تعلیق تحریم‌ها را به کنگره آمریکا واگذار کند و آنها هم دو تا سه ماه وقت دارند که وضعیت تمدید تعلیق تحریم‌ها را مشخص کنند. اگر ترامپ این کار را به کنگره واگذار کند فقط وضعیت را پیچیده‌تر کرده و به‌نظر من ترامپ با این کار یک نوع خودکشی و انتحار سیاسی انجام می‌دهد.

وی درباره هجمه‌های اخیر علیه رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: اخیراً با توسعه فضای مجازی در داخل کشور این موضوع تبدیل به یکی از شیوه‌های جمع‌آوری اطلاعات شده است که طراحی سازمان‌های جاسوسی است. در این  طراحی از طریق شایعات هدفمند سعی می‌کنند تا کسانی را که به آنها دسترسی ندارند در فضای مجازی فعال کنند تا هرکسی خبری از این افراد دارد در این فضا منتشر کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: لذا ایجاد شایعات هدفمند تبدیل شده به یک راه جمع‌آوری اطلاعاتی که از راه‌های سنتی امکان دسترسی به آنها وجود ندارد. بایستی مسئولان کشور در راستای مقابله با چنین طرح‌هایی به پلیس بین الملل شکایت کنند و به‌نظر من به‌راحتی می‌توان این طرح‌ها را خنثی کرد. اینکه این اخبار فقط تکذیب شود کافی نیست، قوه قضاییه و سیستم اطلاعاتی باید برای حفظ حریم شخصی افراد سیستم‌هایی را ایجاد کنند و اگر افراد دلسوزی گزارشاتی در خصوص تخلفات دارند آنها را به سازمان‌های نظارتی ارائه بدهند.

رضایی درباره بازرسی از مراکز نظامی کشور تصریح کرد: بازرسی از اماکن نظامی خواسته غیرمنطقی است و اگر کشوری اسرار نظامی خود را لو دهد، آسیب‌پذیر خواهد شد و آن کشور ناامن خواهد شد.

وی درباره جابه‌جایی ساختمان فعلی مجمع تشخیص، اعلام کرد: طی ماه‌های آینده و تا پایان سال ساختمان فعلی مجمع به محل مجلس قدیم انتقال پیدا می‌کند و جلسات مجمع تشخیص هم در آنجا برگزار می‌شود، همچنین دفتر آیت الله شاهرودی هم به آنجا منتقل خواهد شد و در مقابل مجموعه پژوهشی مجمع تشخیص به ساختمان مرکز تحقیقات استراتژیک منتقل خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه امروز مجمع به‌روی موضوع آموزش سیاست‌های کلی نظام به مسئولان جدید کشور برای قبول بهتر مسئولیت‌ها و همچنین حسن نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی هم بحث و تبادل نظر شد.