به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد نصیری در نشست اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه به دنبال وقوع سیل در استان گلستان، ۱۱ هزار نفر در مناطق آسیبدیده در اردوگاههای هلال احمر اسکان داده شدند، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳ هزار نفر همچنان در این اردوگاهها مستقر هستند.
به گفته وی، در حال حاضر در استان های گلستان و مازندران سیلاب تخلیه شده و مرحله بازسازی در این مناطق آغاز شده است.
نصیری با اشاره به وقوع سیل در استان لرستان، افزود: اگرچه نسبت به وقع سیل در این استان پیش بینیها صورت گرفته بود و تامین مواد ضروری و اولیه از سوی هلال احمر برای این منطقه در دستورکار قرار گرفته بود، اما شدت سیلاب در شهرهای معمولان و پلدختر همه را غافلگیر کرد.
او افزود: شدت سیلاب در پلدختر به حدی بود که به مدت ۷۲ ساعت آب، برق، گاز، خطوط تلفن همراه و راههای ارتباط زمینی در این شهر به طور کامل قطع و تنها راه دسترسی به این منطقه از مسیر هوایی و از طریق هلیکوپترهای هلال احمر، ارتش و سپاه امکان پذیر بود.
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر کشور با اشاره به اینکه به دلیل قطع راه های ارتباطی به پلدختر، امکان استقرار اردوگاه هلال احمر در این شهر میسر نبود، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۵۰۰ واحد مسکونی در این شهر به دلیل وقوع سیلاب غیرقابل سکونت است.
به گفته وی، در حال حاضر ۵ هزار خانوار پلدختری دفترچه اقلام ۷۲ ساعته را دریافت کرده اند.
نصیری با اشاره به اینکه بخش عمده ای از شهر پلدختر تا ارتفاع ۲ و ۳ متر به زیر گل رفته است، افزود: به رغم هشدارهایی که داده شده بود، بیشتر مردم این شهر حاضر به ترک منازل خود نبودند و هلال احمر به ناچار با پرواز هلیکوپترهای خود اقدام به خروج مردم از این شهر که عمدتا به روی بام خانه های خود پناه برده بودند، کرد.
نصیری در ادامه با بیان اینکه وضع خوزستان به مراتب بدتر از سایر مناطق سیل زده است، افزود: در حال حاضر ۴۷ اردوگاه هلال احمر با ظرفیت پذیرش ۱۰۰ هزار نفر در مناطق سیل زده این استان استقرار یافته است.
به گفته وی، استان معین مناطق سیل زده در سوسنگرد و بستان، استان تهران تعیین شده است، همچنین تاکنون نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان کمک های مردمی به حساب جمعیت هلال احمر واریز شده که این پول به صورت مستقیم برای سیلزدگان تخصیص خواهد یافت.
- منبع خبر : تسنیم