عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات، نبود امنیت در سرمایهگذاری را چالش پیش روی پیام رسانهای بومی عنوان کرد و گفت: سرمایهگذار بخش خصوصی به ابعاد مختلف سرمایهگذاری اعتماد ندارد. خسرو سلجوقی با اشاره به دلایلی که سبب ناکامی فعالیت پیامرسانها و شبکههای اجتماعی بومی در کشور میشود، اظهار داشت: از آنجایی که در هیچ […]
خسرو سلجوقی با اشاره به دلایلی که سبب ناکامی فعالیت پیامرسانها و شبکههای اجتماعی بومی در کشور میشود، اظهار داشت: از آنجایی که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست که دولت نسبت به راهاندازی شبکههای اجتماعی اقدام کند، بخش خصوصی باید در این حوزه ورود کند اما شاهد هستیم که در کشور، چالشهایی بر سر راه سرمایهگذاری بخش خصوصی در این عرصه وجود دارد.
وی با بیان اینکه خطرپذیری سرمایهگذاری بخش خصوصی باید به صفر نزدیک شود، ادامه داد: اما هماکنون بخش خصوصی اطمینان و اعتمادی به ابعاد قضایی و امنیتی سرمایهگذاری و ایجاد کسبوکار در حوزه فضای مجازی ندارد.
سلجوقی تاکید کرد: شبکههای اجتماعی و پیامرسانها مغازه نیستند که اگر یک شب پلمب شوند و فردا مجدداً باز شوند، خدشهای به فعالیتشان وارد نشود، بلکه با فیلتر یک روزه این شبکهها، مرگشان فوری است.
عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه این فرهنگ و نحوه برخورد پیشاز این برای وبلاگهای ایرانی اتفاق افتاده است، افزود: در دهه گذشته رشد وبلاگ در ایران به حدی عمیق بود که در این حوزه ایران در میان کشورهای رده اول بود؛ اما هر بار با تجربه تلخ قوانین قضایی و امنیتی روبهرو شدند که در نتیجه شاهد افول این حوزه به مرور زمان بودیم.
وی خاطرنشان کرد: فارغ از موضوع سرمایهگذاری، حس بیاعتمادی کاربران به شبکههای بومی نیز برای جلوگیری از رشد پیامرسانها، مزید بر علت شده است. چراکه برخی کاربران فکر میکنند که اطلاعاتشان توسط این شبکههای بومی درز پیدا میکند.
سلجوقی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص حمایت از شبکههای اجتماعی بومی و تاکید به تعریف و تسهیل مقررات و رفتارهای قضایی و امنیتی ایجابی که این اعتماد را در میان سرمایهگذاران و نیز کاربران، ایجاد کند، گفت: تاکنون این فضا مهیا نشده است.