به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد هم زمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان، بسیاری از شرکتهای بزرگ در راستای جلوگیری از انتشار بیشتر این ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه، از کارکنان خود درخواست کردهاند که به صورت دورکاری کار و فعالیتهای موردنیاز مشاغل خود را از منزل خود و از طریق اینترنت انجام دهند.
بر اساس گزارشی که در لوس آنجلس تایمز آمده است، مدیران شبکه اجتماعی توییتر به پرسنل ۵۰۰۰ نفری خود در سراسر جهان بخصوص هنگ کنگ، ژاپن و کره جنوبی به شدت توصیه کرده اند که به هیچ عنوان ترددهای غیر ضروری در سطح شهر نداشته باشند و کار و فعالیتهای خود را از منزل و از طریق رایانههای شخصی و اینترنت انجام دهند.
در واقع، دورکاری برای کارکنان توییتر به خصوص در کشورهای پرخطر و درگیر کرونا تبدیل به یک اجبار شده است. پیش از این هم توییتر اعلام کرده بود که گردهمایی رسانهها که قرار بود در ماه جاری میلادی در آستین، تگزاس ایالات متحده آمریکا برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.
توییتر در کنار بسیاری دیگر از شرکتها و غولهای تکنولوژی، تمامی جلسات، ملاقات گروهی، کنفرانس و همایشهای خود را حداقل تا یک ماه آینده لغو کرده و به برگزاری آنلاین و از راه دور آنها پرداخته است.
بر اساس کیفرخواستی که در تاریخ ۵ نوامبر تشکیلشده و دقیقاً دیروز کشف نشده است،یکی از کارمندان متهم توییتر، شهروند آمریکایی احمد ابوا مو،در ماه مه سال ۲۰۱۵ این شرکت را ترک کرد و دیگری،علی الزابارا،شهروند سعودی،در دسامبر ۲۰۱۵ این شرکت را ترک کرد.
هر دو کارمند سابق در سال ۲۰۱۴ توسط مقامات دولت سعودی با روابط نزدیک با ولیعهد سعودی،محمد بن سلمان استخدام شدند تا به اطلاعات حساس و غیرعمومی حسابهای توییتر مرتبط با منتقدان شناختهشده سعودی دسترسی پیدا کنند.
اطلاعاتی که Abouammo و Alzabarah بهطور غیرقانونی در مورد کاربران توییتر دسترسی دارند شامل آدرسهای ایمیل،دستگاههای مورداستفاده،اطلاعات مرورگر،اطلاعات سرگذشت ارائهشده توسط کاربر،تاریخ تولدها و سایر اطلاعاتی است که میتواند برای شناخت موقعیت مکانی کاربر،مانند آدرسهای IP مرتبط با حسابها و شماره تلفنها.
- منبع خبر : ایسنا