کارگروه احیای نان کامل در سازمان بازرسی تشکیل شد
کارگروه احیای نان کامل در سازمان بازرسی تشکیل شد
کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.

کارگروه احیای نان کامل در سازمان بازرسی تشکیل شد

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد  از قوه قضاییه، این کارگروه که با دستور ذبیح الله خداییان تشکیل شده است مأموریت دارد ضمن شناسایی خلأ‌ها و آسیب‌های موجود در زنجیره تولید تا مصرف گندم، آرد و نان، پیشنهادهای اصلاحی لازم را برای ارتقای کیفیت و سلامت نان و دسترسی مطلوب مردم به نان کامل ارائه کند.

توجه به نقش نان کامل در امنیت غذایی، سلامت عمومی و عدالت غذایی از محورهای اصلی تشکیل این کارگروه اعلام شده است.

براین اساس، گزارش‌های نظارتی و راهبردی این کارگروه درباره عملکرد دستگاه‌های ذی‌ربط، برای اتخاذ تصمیم‌های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی‌صلاح ارائه خواهد شد.

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» از ۱۵ تا ۳۰ آذر با همکاری گروه‌های بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مشارکت دستگاه‌های برون‌بخشی برگزار می‌شود.

این کارگروه در سازمان بازرسی در راستای اجرای پویش «نان و سلامت» و هزمان با روز یکشنبه ۲۳ آذر که روز «نان سالم و مطالبه‌گری مردم» نامگذاری شده است، تشکیل شد.

توجه به نقش نان کامل در امنیت غذایی، سلامت عمومی و عدالت غذایی از محورهای اصلی تشکیل این کارگروه اعلام شده است.

براین اساس، گزارش‌های نظارتی و راهبردی این کارگروه درباره عملکرد دستگاه‌های ذی‌ربط، برای اتخاذ تصمیم‌های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی‌صلاح ارائه خواهد شد.

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» از ۱۵ تا ۳۰ آذر با همکاری گروه‌های بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مشارکت دستگاه‌های برون‌بخشی برگزار می‌شود.

این کارگروه در سازمان بازرسی در راستای اجرای پویش «نان و سلامت» و هزمان با روز یکشنبه ۲۳ آذر که روز «نان سالم و مطالبه‌گری مردم» نامگذاری شده است، تشکیل شد.

  • منبع خبر : ایرنا