کرونا در اروپا؛ از نفوذ به نهادهای اروپایی تا افزایش بیاعتمادیها به سیستم سلامت
جدیدترین خبرهای رسمی کرونایی از اروپا حاکی از تایید اولین مورد ابتلا در لهستان و تایید یک فرد مبتلا به این ویروس در آژانس دفاعی اروپا و لغو پروازهای شرکت لوفت هانزا به دلیل شیوع ویروس کرونا دارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، ویروس کرونا همچنان با سرعت بالا در اروپا شیوع پیدا کرده و تاثیراتی را بر عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورهای عضو این اتحادیه می گذارد.
لغو پروازهای شرکت لوفت هانزا
شرکت لوفت هانزای آلمان به دلیل بحران کرونا لغو پروازهای خود را گسترش می دهد. سخنگوی لوفت هانزا اعلام کرده که ۱۵۰ هواپیمای این شرکت در زمین باقی مانده اند و ۲۵ هواپیما مربوط به مسیرهای طولانی بوده است. وی تاکید کرد که ما به طور پویا برنامه های پروازی را با شرایط فوق العاده تطبیق می دهیم.
اولین مورد ابتلا به کرونا در نهادهای اروپایی
همچنین اولین مورد از ابتلا به ویروس کرونا در نهادهای اروپایی تایید شده است. یک سخنگوی کمیسیون اروپایی در این باره گفته است که تست کرونای یکی از کارکنان آژانس دفاعی اروپا (EDA) مثبت اعلام شده است. یک سخنگوی این آژانس اروپایی اعلام کرده است که فرد مبتلا در ۲۳ فوریه از سفری به ایتالیا بازگشته بود.
در این شرایط حزب لیبرال دموکرات آلمان به دلیل عواقب شیوع ویروس کرونا تاسیس یک ستاد بحران اقتصادی را نیز خواستار شد. رئیس این حزب آلمانی گفت که ما خواستار بسته ای از اقدامات که ارزیابی های مالی هم در آن در نظر گرفته شود هستیم.
دولت ایتالیا هم در پی شیوع ویروس کرونا تمام مدارس و دانشگاه های خود را تعطیل کرد.
آلمان: نقطه اوج شیوع کرونا هنوز نیامده است
در این اوضاع “ینز اشپاهن”، وزیر سلامت آلمان اعلام کرده است که نقطه اوج گسترش ویروس کرونا در آلمان هنوز به دست نیامده است.
وی که در یک بیانیه دولتی در پارلمان آلمان به توضیح شرایط شیوع کرونا در این کشور می پرداخت تاکید کرد: آلمان چندین هفته است که با موفقیت از شیوع این ویروس جلوگیری می کند. اما ما از هفته گذشته در آلمان و اروپا در شرایط جدیدی قرار گرفتیم و روند همه گیری این ویروس در آلمان آغاز شده است. با این همه هدف ما همچنان مهار این ویروس است.
لغو بزرگترین نمایشگاه صنعتی دنیا در هانوفر
در پی شیوع ویروس کرونا برگزار کنندگان نمایشگاه هانوفر، بزرگترین نمایشگاه صنعتی دنیا را به تعویق می اندازند. این نمایشگاه با ۶ هزار غرفه دار از سراسر جهان که قرار بود ۲۰ تا ۲۴ آوریل ( اول اردیبهشت تا ۵ اردیبهشت ۹۹) برگزار شود به ۱۳ تا ۱۷ جولای( ۲۵ تیر تا ۲۷ تیر ۹۹ ) موکول شد.
ممنوعیت صادرات ماسک و تجهیزات حفاظتی در آلمان
همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا دولت آلمان صادرات ماسک و سایر تجهیزات حمایتی را ممنوع اعلام کرد. این تصمیم گیری در ستاد بحران مقابله با ویروس کرونا در آلمان گرفته شده است.
شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در آلمان به شدت افزایش یافته و بر اساس اطلاعات موسسه “رابرت کوخ” به ۲۴۰ مورد رسیده است.
بی اعتمادی شهروندان آلمانی به سیستم سلامت کشور در مقابله با ویروس کرونا
در این میان نتایج یک نظر سنجی که از طرف موسسه سیوی انجام گرفته است نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی به مقامات سلامت و بهداشتی در کشورشان اعتماد ندارند.
در این نظرسنجی در پاسخ به این پرسش که نهادهای بهداشت و سلامت آلمان تا چه اندازه برای شیوع ویروس کرونا آمادگی دارند تنها بیش از ۵ درصد با بسیار خوب و ۳۴ درصد با بیشتر خوب پاسخ داده و ۵۱ درصد هم در این باره ابراز تردید کردند. بیش از ۲۱ درصد شهروندان هم اعلام کردند که مقامات آلمانی بسیار بد برای گسترش این بیماری آماده هستند. ۳۰ درصد هم با بیشتر بد به این سوال پاسخ دادند.
اولین مورد ابتلا به کرونا در لهستان
اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در لهستان هم گزارش شده است. به گفته وزارت سلامت لهستان فرد مبتلا اخیرا به آلمان سفر کرده بود.
وزارت بهداشت انگلیس هم گزارش داد که آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۸۵ نفر رسیده است که این رقم در مقایسه با روز گذشته بیش از ۶۶ درصد افزایش نشان میدهد. به گفته مقامات وزارت بهداشت انگلیس تاکنون هیچیک از مبتلایان به کرونا در این کشور جان خود را از دست ندادهاند.
تاکنون حدود ۹۰ نفر در کشورهای اروپایی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختهاند که بیشتر قربانیان ساکن ایتالیا بودهاند.