سخنگوی فراجا از کشف بیش از ۱۰ میلیون واحد انواع ارز تقلبی توسط پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار مهدی حاجیان امروز در یک نشست خبری درباره اقدامات پلیس در مقابله با اخلالگران ارزی، اظهار کرد: پلیس از ابتدای سال قرارگاه امنیت اقتصادی را تشکیل داد و بیش از ۳۰۰ نفر تاکنون از افرادی که عامدانه قصد اخلال در بازار ارز داشتند شناسایی و دستگیر شدند. برخی از این افراد سرشبکههایی بودند که به دنبال سود و منافع بیشتر بودند و در بازار ارز اخلال ایجاد کرده بودند.
وی افزود: با همکاری بانک مرکزی به صورت دائم این رصد و پایش میشود که هرگونه اخلال در بازار ارز را پلیس به همراه سایر نهادها تحت کنترل قرار دهد.
به گفته سخنگوی پلیس ، در موضوع جعل اسکناس و ارز نیز پلیس توانسته ۵۷ کارگاه جعل اسکناس و ارز را از ابتدای سال تاکنون شناسایی کند و ۱۷۰ نفر نیز در این خصوص دستگیر شدهاند.
وی همچنین اعلام کرد تا به امروز ۱۰ میلیون و ۸۰ هزار و ۳۰۰ واحد انواع ارز تقلبی توسط پلیس امنیت اقتصادی کشف شده است.
سخنگوی فراجا همچنین از کشف حدود ۶۳۲ قطعه طلای تقلبی خبر داد و درباره اقدامات پلیس در حوزه جعل و کلاهبرداری نیز گفت: پلیس آگاهی توانسته بیش از ۸۴ درصد از پروندههای جعل و کلاهبرداری را در ۱۰ ماه سال جاری کشف کند.
کشف ۲۲ هزار و ۲۲۴ فقره کلاهبرداری در ۱۰ ماه سال جاری
به گفته سردار حاجیان بیشتر کلاهبرداریها در حوزه خرید و فروش خودرو، زمین و واحدهای مسکونی بوده است که در حوزه اتومبیل ۲۷۵۸ فقره کلاهبرداری، در حوزه زمین ۲۳۸۰ فقره و واحدهای مسکونی ۲۲۱۱ فقره کلاهبرداری صورت گرفته است. در مجموع ۲۲ هزار و ۲۲۴ فقره کلاهبرداری کشف شده که بیشتر آن در حوزه اتومبیل بوده است.
سخنگوی فراجا با بیان اینکه اولویت بعدی در مقابله کلاهبرداری بعد از اتومبیل و زمین و واحدهای مسکونی، در بحث برداشت متقلبانه از حسابهای بانکی بوده است گفت: در ۱۰ ماهه اول سال در مجموع ۵۱۵۹ فقره برداشت متقلبانه از حسابهای بانکی اتفاق افتاده است که نوعهای متفاوتی دارد. برداشت از حسابهای بانکی به صورت تلفنی یعنی کارت به کارت ۱۰۴۳ فقره، در حوزه مراجعه به خودپردازها که با اقدامات متقلبانه و فریبکارانه افراد را به کنار دستگاههای خودپرداز دعوت میکنند ۹۴۸ فقره کلاهبرداری اتفاق افتاده است.
سخنگوی فراجا به عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی و ارائه ۶۰ میلیون خدمات در سال به مردم اشاره کرد و گفت: تمامی فرآیند شمارهگذاری خودرو، اینترنتی شده است و در سامانه پلیس من این خدمات قابل ارائه است و مردم میتوانند برای دریافت خدمات پلیسی به این سامانه مراجعه کنند.
شناسایی ۱۳۴ جایگاه سوخت متخلف و توقیف ۹۷ تانکر دارای باک اضافه
وی همچنین به اقدامات مستمر پلیس در حوزه قاچاق سوخت اشاره و عنوان کرد: طی بازدید از جایگاههای سوخت و عرضه فرآوردههای نفتی در هفته گذشته و طی ۷۲ ساعت ۱۳۴ جایگاه و کارگاه متخلف شناسایی و به دستگاه قضائی معرفی شد ضمن اینکه ۹۷ دستگاه خودرو (تانکر حمل سوخت) توقیف و ۱۴۶ نفر هم در این زمینه دستگیر شدند.
وی در ادامه توضیح داد که این تانکرها دارای باک اضافه بودند که اقدام به فروش غیرقانونی سوخت می کردند.
شناسایی ۳۸۷ تارنمای کلاهبرداری کنکور
سخنگوی فراجا در ادامه با اشاره به اقدامات پلیس فتا در مقابله با کلاهبرداری در حوزه کنکور و اشراف پلیس بر این حوزه، از شناسایی ۳۸۷ فقره تارنما و دستگیری افرادی در این رابطه خبر داد که اقدام به کلاهبرداری با فروش سوالات جعلی و قدیمی کنکور میکردند.
سردار حاجیان همچنین بر آمادگی پلیس برای تامین امنیت کنکور دوم نیز تاکید کرد.
فعالیت مراکز مشاوره در ۱۱۰۰ کلانتری
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به بحث مشاوره و مددکاری در کلانتری ها خاطرنشان کرد: ۱۱۰۰ کلانتری مجهز به مراکز مشاوره هستند و در دوایر اجتماعی کلانتریها این افراد حاضر هستند و اکنون همه دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها پذیرای عموم مردم در همه حوزههای روان شناسی و حقوقی هستند.
وی با بیان اینکه حدود ۸۰۰ هزار خدمت مشاورهای طی ۱۰ ماهه امسال به مردم ارائه شده است، تصریح کرد: ۷۰ درصد از این مشاورههایی که داده شده به مصالحه رسیده است.
معماری فراجا یک اقدام تحولی است
سردار حاجیان همچنین با قدردانی از زحمات سردار اشتری و انتصاب سردار رادان به فرماندهی کل انتظامی کشور، به پروژه «معماری فراجای آینده» اشاره و اظهار کرد: معماری فراجا یک اقدام تحولی است که در آینده شاهد تغییراتی در زیرساختها، ماهیت و ساختار شکلی فراجا خواهیم بود و بر اساس معماری فراجا، پلیس یک اصلاحگر و فرهنگساز اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه پلیس با استفاده از فناوریهای نوین درصدد ارائه خدمات و کیفیتبخشی به خدمات رسانی به مردم است، تصریح کرد: استفاده از آخرین فناوریهای روز از دیگر اهداف معماری فراجای آینده است.
سخنگوی فراجا با بیان اینکه در معماری آینده فراجا به دنبال تسهیل و تسریع و کیفیت بخشی در ماموریتهای انتظامی هستیم، گفت: بر اساس معماری فراجای آینده، امنیت یک محصول دولتی یا پلیسی نیست بلکه امنیت محصول مشترک برای حاکمیت و مردم است؛ در معماری فراجا هم تغییر در ماهیت داریم و فراجا به دنبال ارتباط با مردم توام با عطوفت است.
سردار حاجیان همچنین در ادامه عنوان کرد: مسیر راه توسط فرماندهی با شعار ” پلیس مقتدر و حرفه ای، امین و مردمی” مشخص و سرلوحه کار همه ما خواهد بود و جز در این مسیر گام بر نخواهیم داشت و از دستگاه ها و نهادهای مسئول انتظار می رود تا در جهت ارتقاء امنیت مردم در تمامی ابعاد با پلیس همراهی و همکاری داشته باشد.
تروریست خواندن سپاه از نظر بین المللی مطرود است
سخنگوی فراجا در ادامه خاطر نشان کرد: هر روز شاهد ترفندهای مکارانه دشمنان برای تضعیف شجره تنومند و قدرتمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم که این نشان از درماندگی، استیصال و شکست نقشه ها و توطئه های آنان دارد .
وی ادامه داد: تروریست خواندن نیروی عظیم و مردمی سپاه پاسداران که با به زانو درآوردن گروهک تروریستی داعش، امنیت را به مردم هدیه کرد خود جنایتی نابخشودنی است که در تاریخ ثبت خواهد شد و این عمل خبیثانه از نظر قواعد حقوقی بین المللی و کنفوانسیون های حقوق بشر بین الملل مطرود بوده و قابل پیگیری و رسیدگی است.
سخنگوی فراجا همچنین گفت: فرماندهی کل انتظامی کشور ضمن محکوم کردن این تصمیم نسنجیده در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا پای جان از عزت و اقتدار کشورمان دفاع کرده و نخواهد گذاشت چنین اقدامات سخیف و زبون از سوی دشمنان روحیه و انگیزه جهاد و عشق به ولایت را خدشه دار کند.