یک تابوت که باستان شناسان احتمال می دهند متعلق به دوره اشکانی باشد، در محوطه تاریخی جوبجی رامهرمز در استان خوزستان کشف شد. به گزارش واحد فرهنگی خبرگزاری صبح اقتصاد کشف این تابوت در حین انجام عملیات نجات بخشی محوطه تاریخی جوبجی انجام شده است و باستان شناسانی که اکنون در حال کاوش هستند هنوز به […]
یک تابوت که باستان شناسان احتمال می دهند متعلق به دوره اشکانی باشد، در محوطه تاریخی جوبجی رامهرمز در استان خوزستان کشف شد.
به گزارش واحد فرهنگی خبرگزاری صبح اقتصاد کشف این تابوت در حین انجام عملیات نجات بخشی محوطه تاریخی جوبجی انجام شده است و باستان شناسانی که اکنون در حال کاوش هستند هنوز به صورت کامل این تابوت را بیرون نیاورده اند تا مطالعات روی آن بیشتر انجام شود.
میثم حسین زاده سرپرست عملیات نجات بخشی این محوطه تاریخی از ارائه اطلاعات بیشتر در باره این کشف که طی یکی دو روز گذشته انجام شده، خودداری می کند.
پیش از این بارها دوستداران میراث فرهنگی درباره احداث کانال آب از عرصه و حریم محوطه تاریخی جوبجی که کشفیات مهمی در آن رخ داده است ابزار نگرانی کرده بودند. با کشف این تابوت به نظر می رسد می بایست پروژه انتقال کانال آب منتفی شود.
محوطه تاریخی جوبجی همان محوطه ای است که گنجینه معروفی از دل آن توسط باستان شناسان بیرون آمد. گنجینه طلایی و مفرغی حاکم ایلامی رامهرمز در روستایی به نام جوبجی است، که در عملیات لولهکشی سازمان آب و فاضلاب خوزستان در تاریخ ۹ اردیبهشت ۸۶ کشف شد، این گنجینه متعلق به ۶۰۰ تا ۷۰۰ پیش از میلاد در تپه باستانی جوبجی است./منبع مهر