به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد کیانوش جهانپور گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۰۵۳ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به۱۴۹۹۱ نفر رسید.”۱۴۹۹۱ مبتلا و ۸۵۳ فوتی کرونا در کشور تا کنون”
وی ادامه داد: متاسفانه از بین بیماران جدید شناسایی شده، ۱۲۹ نفر نیز جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشتگان بیماری کووید۱۹ در کشور تا امروز به ۸۵۳ نفر رسید.
وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۴۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند.
جهانپور در مورد توزیع فراوانی موارد جدید شناسایی شده کووید۱۹ در کشور به تفکیک استانها نیز گفت:
آذربایجان شرقی: ۳۵
آذربایجان غربی: ۳۱
اردبیل: ۳۰
اصفهان: ۱۱۸
البرز: ۴۹
ایلام: ۲
بوشهر: ۴
تهران: ۲۰۰
چهارمحال و بختیاری: ۳
“۱۴۹۹۱ مبتلا و ۸۵۳ فوتی کرونا در کشور تا کنون”
خراسان جنوبی: ۷
خراسان شمالی: ۴۵
خوزستان: ۵۳
زنجان: ۱۵
سمنان: ۳۴
سیستان و بلوچستان: ۱۱
فارس: ۴۳
قزوین: ۴۰
قم: ۱۹
کردستان: ۳۱
کرمان: ۱۳
“۱۴۹۹۱ مبتلا و ۸۵۳ فوتی کرونا در کشور تا کنون”
کرمانشاه: ۲۱
کهگیلویه و بویراحمد: ۵
گلستان: ۴۲
گیلان: ۱۸
مازندران: ۹۶
مرکزی: ۱۴
هرمزگان: ۱۶
همدان: ۷
یزد: ۵۱
وی به شهروندان توصیه کرد که برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در خانه بمانند چرا که کاهش ترددها سبب مقابله با این ویروس خواهد شد. حضور در خانه هم خود مراقبتی و هم دیگر مراقبتی است.
در پی بحران دنیاگیری بیماری کروناویروس در نقاط مختلف جهان، دنیاگیری کروناویروس در ایران رسماً در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ تأیید شد هرچند پیش از این نیز موارد مشکوک به بیماری کووید-۱۹ در ایران گزارش شده بود ولی مقامات وزارت بهداشت ایران تمام آنها را رد کرده بودند. روز چهارشنبه ۱۴ اسفند حسن روحانی، رئیسجمهور ایران گفت، شیوع ویروس جدید کرونا تقریباً تمامی استانهای کشور را دربرگرفته است.به گفته روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران تا ظهر ۲۵ اسفند تعداد ۱۳۹۳۸ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۷۲۴ نفر جان باختهاند و همچنین ۴۵۹۰ نفر از مبتلایان به این ویروس تاکنون بهبود یافتهاند طبق آمار رسمی، ایران پس از چین و ایتالیا، بیشترین تعداد جانباختگان بر اثر ابتلا به کرونا را داشتهاشت.این آمار تا تاریخ ۱۹ اسفند صرفاً بر مبنای موارد مثبت تست کرونا طبق استاندارد سازمان جهانی بهداشت و از این تاریخ برمبنای عوارض بالینی سیتی اسکن ریه در کنار تست بودهاست. تخمینهایی که توسط محققان و صاحبنظران زده شده، از جمله تحقیقاتی در دانشگاه تورنتو، میزان ابتلا و مرگ و میر را بسیار بیشتر از آمار رسمی دانستهاند.
- منبع خبر : ایسنا