۳ میلیارد تومان به بازسازی مدارس آسیبدیده گیلان اختصاص یافت
استاندار گیلان با اشاره به آسیبهای وارد شده به بعضی مدارس استان بر اثر بارش شدید برف گفت: ۳ میلیارد تومان برای بازسازی و ترمیم تعدادی از مدارس استان پیشبینی شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، ارسلان زارع عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گیلان در سالن اجتماعات استانداری گیلان با اشاره به اهمیت کیفیت آموزش در سطح استان اظهار داشت: ارتقاء کیفیت آموزش، سنجش علمی و کارشناسی یکی از مسائل مهم در کشورهای و جوامع علمی مختلف است.
استاندار گیلان، آسیبهای وارد شده به بعضی مدارس استان بر اثر بارش شدید برف را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ میلیارد تومان برای بازسازی و ترمیم تعدادی از مدارس استان پیشبینی شده است که با توجه به مقدار خسارت برای مدارس هزینه میشود.
زارع با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به پایه ابتدایی و دبستانها گفت: میانگین نمرات دانشآموزان استان گیلان ۰٫۵ درصد از میانگین کشوری کمتر بوده که نیازمند اجرای برنامه و توجه ویژه است و البته یکی از برنامهها ارتقاء سطح دانش معلمان است که در ارتقاء میانگین نمرات و سطح آگاهی دانشآموزان نیز موثر است.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه همه رشتهها نیازمند آموزش ضمن خدمت هستند بیان کرد: امروز اهمیت آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت بر هیچ کس پوشیده نیست از این رو بایستی شاهد استمرار تلاش فرهنگیان و سایر معلمان و خانواده بزرگ آموزش و پرورش گیلان برای ارتقاء سطح آموزش و علم دانشآموزانمان باشیم.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره خیران مدرسهساز گیلان گفت: در برخی مناطق، مدارسی ساخته شده که از آنها استفاده بهینه نمیشود از سوی دیگر برخی مناطق گیلان بسیار پرتراکم و پرجمعیت هستند اما از لحاظ فضای آموزشی و مدرسه با کمبود مواجه هستند که باید برطرف شود از این رو امیدواریم که برگزاری جشنواره خیران مدرسهساز گیلان نیز با دستاوردهای خوبی همراه باشد.
نماینده عالی دولت در استان گیلان پیش رو بودن هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: هفته تربیت اسلامی نیز از هر لحاظ دارای اهمیت ویژهای است و امیدواریم که برنامههای خوب و تاثیرگذاری برای این هفته در گیلان پیشبینی شود.
به گزارش تسنیم، در سالهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، نهاد «امور تربیتی» با هدف گسترش و تعمیق ارزشهای انقلاب اسلامی در نظام آموزش و پرورش کشور شکل گرفت و بر همین اساس شهیدان رجایی و باهنر در دوران تصدی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۳۵۹ اقدام به تاسیس ستادهای امور تربیتی در مدارس کردند.
پاسداری از ارزشهای اسلامی و دستاوردهای انقلاب، ایجاد هماهنگی بین عملکرد عوامل تربیتی، توجه جدی به نقش معلمان در فعالیتهای تربیتی و توجه به نقش دانشآموزان در فعالیتهای تربیتی از جمله اهداف ستادهای امور تربیتی است از این روز هشتم اسفندماه در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بهعنوان روز «امور تربیتی و تربیت اسلامی» نامگذاری شده است.