انقلاب اسلامی ایران در شرایطی به پیروزی رسید که زیر پوست حکومت شاهنشاهی قدرتهای آمریکا و انگلیس با بکارگیری عوامل خود به نوعی دست و پنجه نرم میکردند. انگلیس سرخورده از ملی شدن نفت در تدارک باز سازی هژمونی خود در ایران با هر ترفندی بسمت فراین کاهش دادن قدرت نفوذ آمریکا بود و چند […]
انقلاب اسلامی ایران در شرایطی به پیروزی رسید که زیر پوست حکومت شاهنشاهی قدرتهای آمریکا و انگلیس با بکارگیری عوامل خود به نوعی دست و پنجه نرم میکردند.
انگلیس سرخورده از ملی شدن نفت در تدارک باز سازی هژمونی خود در ایران با هر ترفندی بسمت فراین کاهش دادن قدرت نفوذ آمریکا بود و چند شبکه اطلاعاتی ۷ سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی در ایران به راه انداخته بود از نیروهای ارتشی و شهربانی و ساواک به خدمت گرفته بود تا عضویت دادن صاحب منصبان سیاسی و اقتصادی در لژهای فراماسونری و همه اینها در خدمت سوزنبانی برای عودت هژمونی قدرت انگلستان علیه آمریکا فعال بودند اما بظاهر کوس دوستی آمریکا را در مشارکت منافع از قبل ثروتهای نهفته در ایران می زد. و همهامور خود را در سربریدن با پنبه تحقق می بخشید. تا اینکه بستر اسلامی شدن ایران با بروز قیام ۱۵ خرداد جلوه هایی مانند شعار « یا مرگ یا خمینی » را افرید و همین نگاه موجب شد انگلستان بفکر رسوخ و نفوذ در دژمستحکم حوزه و دانشگاه، زندان و هیئت ها و بیش از همه دانشجویان ایرانی خارج از کشور افتاده دست به کار ایجاد شبکه همسو با خود گردد و موضع از همینجا آغاز میگردد که این عناصر بخش اعظمی از نفوذی های بعد از پیروزی انقلاب را تشکیل میدهند.
فتنه انتخاباتی سال ۸۸ با سردمداری هاشمی رفسنجانی و سپهسالاری میرحسین موسوی از همین فتنه ها و در تدارک قلب حقیقت انقلاب اسلامی به نظامی بظاهر اسلامی ولی در تراز پسند غرب خصوصا انگلستان بود.
انگلیس به شواهد حضور بی بی سی در سالهای ۱۳۴۳ به بعد و بهره برداری از احساسات پاک دین باوران جان بکف و عاشق امام خمینی رحمت الله علیه در حوزه مبارزه با بقای امریکا در ایران همواره در برخورد با امریکا از یک سو و رونق و رمق یافتن اسلام راستین و ناب محمدی از سوی دیگر پیش قدم بوده است و مشهود است که دو تیر نفوذ انگلیسی ها در کشور همیشه یکی بسمت اسلام حوزوی منبعث از تفکر امام (ره)و دیگری بسمت حضور امریکا در ایران نشانه رفته است.
شاید بضرس قاطع بتوان گفت که نفوذ دادن عوامل ام ای سیکس در ساواک بمنظور ایجاد بستر نفوذ در جریانهای سیاسی ضد شاه ودر آب نمک خواباندن عواملی مانند بنی صدر بعد ها در ساختار نظام اسلامی ، بستر سازی برای تضعیف حضور امریکا در ایران ، به عبارتی برای انگلستان علیه امریکا انتقام محسوب میشده است. انتقامی که مصدق السلطنه با سر شاخ شدن با حوزه علمیه و دین مداران ، مبنای خواری و کاهش قدرت آنها و حضور گسترده تر امریکا در ایران را فراهم نمود و نامردی امریکا در ساخت و پاخت با انگلیس حتی به او هم از پشت خنجر زد و اجازه نداد نفتی که قرار بود ملی شود به مشارکت در منافع امریکا و انگلیس و بخشی البته ایران رفت و دامنه استقلال اقتصادی ایران را به حضور منفعت طلبانه امریکا آلوده ساخت.
فتنه ۸۸ انتقام انگلیس از قانون اساسی ایران بود که در پاریس بدون بند ولایت فقیه طراحی و در ایران با حمایت بزرگانی همانند مرحوم شهید دکتر حسن آیت به اصلی متعالی در قالب اصل ولایت فقیه مزین شده بود، طراحی و بنا داشت بدست نفوذی هایی مانند هاشمی رفسنجانی و میرحسین موسوی که سالها دندان تیز نموده بودند تا به موقع مناسب فضا را بسود اجنبی تورق کنند، رقم بزند.
دولت نهم در ساختار شخصیت دکتر محمود احمدی نژاد در مبارزه با این جریان به قدرت رسید و در مقاطعی فضا را برای آمریکا و بعضا برای انگلیس تنگ نموده بود اما نفوذیهای دولت او رفته رفته ماسونیسم را در لابلای بلوغ و شعور دولت نهم و دهم رخنه داده و با ابزارهای دیگری قصد زدن و تضعیف و احتمالا در اینده برانداختن اصل ولایت فقیه را نموده بودند که خدا نخواست و اشتباه ۱۱ روزه محمود آقای احمدی نژاد او را نزد ملت دین پرور و خدا جوی ایران رسوا نمود.
باید توجه داشت وقتی دشمنان اسلام بدلیل وجود اصل مترقی و دین پناه ولایت فقیه با فتنه ها و حیله ها در نهان و اشکار با بیان و عمل و از تضعیف اسلام خالص و مورد تایید امام زمان عجل الله تعالی فرجه در میمانند حیله میکنند.
یک روز علیه بیانات و هدایتها مقام رهبری موضع میگیرند تا از جانب ضد انقلاب تمجید و با اصطلاح خود از مخالفین هم رای جمع کنند. یک روز با در اختیار گرفتن ده روزه وزارت اطلاعات قصد جمع آوری مدارک برای مبارزه با شخصیت های نظام در اینده خود مینمودند .
یک روز با انجام مذاکرات سراسر ننگ بار برجامی بقصد بستر ورود خارجی ها مردم ایران رادور میزنند. و یک هم روز با ایجاد فشار کاذب به قدرت خرید و وضع اقتصادی جامعه قصد شوراندن مردم علیه نظام و نهایتا رهبری را در سر میپرورانند.
و از آنجا که در مصاف میر حسین با نظام ولایت فقیه و شکست قطعی کودتای او و یارانش، دریافتندغیر اخوند حریف حوزه و خبرگان این ملت نخواهند شد برای این مصاف تدبیری امید وارانه با رو کردن اخوند، اقدامات فتنه انگیز خود را تنوعی پیچیده می بخشند.
ملت مسلمان و انقلابی ایران که با دل اسودگی جوانان برومند و از برگ گل پاکتر خود را برسم شهید تقدیم انقلاب و معیارهای اصیل آن در اصلی ماندگار و متعین با عنوان ولایت فقیه ، نموده اند بر این فتنه ها بصیرت هزینه نموده هر ترفندی را در نطفه خنثی خواهند نمود، حتی اگر دشمن با قصد و نیت در این مبارزه در ناتوانی دولتهای یازدهم و دوازدهم به مقصد شوم خود نرسد و تدبیر علم کردن آخوند به اصطلاح حوزه علمیه داری را برای این مقصود در انتخابات آتی ۱۴۰۰ در استین نهاده باشد. لذاست که میتوان ۹ دی را روز بصیرت در تقویت ولایت فقیه و منشا اقتدار اسلامیت نظام و روز یاس دشمن به اعتبار شکست کودتای امریکایی انگلیسی دانست .والسلام
حمید رضا نقاشیان